מרק עגבניות ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עגבניות ואורז

  1. בתור ילדה זה המרק שהכי אהבתי, הייתי יכולה לחסל צלחות שלמות. סבתא שלי הייתה מפנקת אותי עם צלחת מרק כל יום שהייתי חוזרת מבית הספר.
    תסכימו איתי שביום גשום וקר אין כמו מרק חם מהסוג שממלא את הבטן טוב ללב וכל ביס מעלה חיוך. אחרי כל הדיבורים הלכתי לקחת עוד צלחת מרק…

5 מנות

מרכיבים:

6 – 7 עגבניות אדומות ויפות
בצל גדול
2 כפיות שום כתוש
חצי כוס אורז
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
קצת פחות משני ליטר מים
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

חלמון

הכנות:

1. לסמן איקס על כל עגבנייה, להרתיח מים להכניס את העגבניות ולבשל כ 5 דקות, לסנן לקרר ולקלף את הקליפה.

2. לקצוץ את הבצל, לשים בסיר חם שתי כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל, לערבב כדקה ולהוסיף מים, רסק, סוכר ותבלינים.

3. לבשל כ 30 דקות על אש בינונית, להוסיף את האורז לכסות חלקית ולהמשיך לבשל עוד כ 20 דקות.

*4. לטרוף את החלמון ולהוסיף אותו באיטיות למרק תוך כדי ערבוב. לבשל עוד כדקה ולהוריד מהאש.

Tomato Rice Soup

כדאי לדעת ש…
החלמון זאת אופציה לא חייבים להוסיף. לאוהבי העגבניות המרק הזה נהדר ומומלץ בחום.

427989 צפיות 157 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות ואורז

מרק עגבניות ואורזמרק עגבניות ואורז

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : יצא מעולה, פשוט טעם גן עדן! תודה רבה!

גילת :”איזה מתכון מושלם! תבורכי ניקי יקרה. בזכותך התחלתי לבשל ובעלי מאושר! יישר כוח!!”

נירית : ניקי היי,  אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך, הם מלווים אותי בערך שנתיים… התמכרתי. המרק יצא טעים מאוד!!! הוספתי גם נענע קצוצה ויצא
נ-ה-ד-ר…תודה רבה!!!

מיה : הכנתי ויצא ממש טעים לא לוותר על החלמון בעלי מאוד אהב וגם אני תודה

ענבר : “ניקי, יצא מדהים!!! איזה כיף, ארוחת ערב מושלמת!”

בת אל : “תקשיבי ניקי מרק א ל י פ ו ת!!!!!”

477
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילה גןרן

ניקי.. קצת הסתבכתי עם המרק הכפלתי כמויות בחצי כי רציתי כוס אורז והוא יצא לי מידי חמוץ כזה… פתרון/רעיון מה לשים בו?

מרב

בוקר טוב, תודה רבה על מתכונים נפלאים!
רציתי לדעת- מה זה 5 מנות? איזה גודל של סיר?
אני בדרך כלל מכינה מרק בסירים של 4-5 ליטר, ורוצה לדעת בכמה להכפיל את הכמויות.
תודה רבה מראש

נעמי

הי ניקוש, האדם הכי קבוע במטבח שלי!
המרק נשמע אליפות! אפשר בלי לחלוט את העגבניות?

שני

היי ניקי, אפשר לגרד את העגבניות במקום להרתיח אותם?

אורלי

שמתי יותר מידי מים.מה עושים?

מיכל

היי ניקי
האם ניתן להכין את המרק ולאחר יום כשמרתיחים אותו להוסיף את האורז ולבשל ביחד 20 דקות?
באיזה סוג אורז מומלץ להשתמש?

גילה

ניקי יקרה,
הכנתי את המרק והוא יצא טעים בטירוף. אין על המתכונים שלך, את הכתובת הראשונה והאחרונה שלי כשאני מחפשת מתכון.
תודה