קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

82238 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

289
תגובות

  הרשם  
עדכן
הלל

היי ניקי,
צריכה את המרק עם הקובות למחר בצהריים. עדיף להכין טרי או לילה קודם שיספוג טעמים?

קרן

צהריים טובים ושנה טובה,
שאלה המרק מורתח כבר שעה יחד עם זאת הסלק עדיין קשה, האם להמשיך להרתיח עד שמתרככים ואז להוסיף את הקובות?
תודה רבה אין על המתכונים שלך

שרית

היי ניקי, רוצה לוודא שהבנתי: לבשל את המרק שעה בלי הקובות ואז להוסיף את הקובות ולבשל עוד 20 דקות??

שרית

ניקי יקרה, מעולם לא עבדתי עם סלק… איך בדיוק מקלפים אותו ואיזה גודל של חתיכות לחתוך עבור המרק?

לאה

ניקי יקרה!
ושוב מתכון, ושוב מוצלח ושוב תודות מעומק הלב! מרק קובה זה אחד המאכלים שאני הכי אוהבת, יצא טעיםםםםםם, תודה וסופ”ש נפלא!

עופרי

הי ניקי יקרה, מה אפשר לשים במקום מנגולד?

1 17 18 19