קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

54261 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

267
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרולין

היי ניקי,
אשמח לדעת איזה תבלינים ניתן לשים כשלא רוצים להשתמש באבקת מרק (מסיבות בריאותיות)?

סיון

תודה על התשובה
יש לי למרק ל 20 קובות רק 3 עלי מנגולד האם זה מספיק?
והאם קוצצים רק את העלה או גם את הגבעול למרק ולקציצות?

סיון

בוקר טוב
רוצה מרק לפחות ל 20 קובות
אך להמיר כמויות?

מיכל

היי 🙂 מנסה פעם ראשונה, כמה קובות שמים במרק אחרי ההרתחה של שעה?

אנה

הי, זו הקובה שאני מכינה בקביעות ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את המנגולד עם משהו אחר?
סלרי אולי?

1 15 16 17