קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

90578 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

300
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודליה

ניקי האלופה!!תדעי לך שרק מהמתכונים שלך אני לא מפחדת…כמה אבקת מרק את שמה?

מיכל

היי ניקי ותודה רבה על מתכונים מעולים!
האם אפשר בלי עגבניות? האם יש משהו שיכול להחליף את העגבניות?

מיכל ינאי

ניקי יקרה יצא מעולה וטעים בטירוף אבל הקובות מתפרקות לגמרי כאשר חותכים אותן (שרדו את הבישול שלמות). כשזה מתפרק אפשר לראות שיש רווח בין בשכבת סולת לבשר. מה יכולה להיות הסיבה? איך לשפר לפעם הבאה? וחוץ מזה נדבקו לי אלו שהקפאתי , יש מה לעשות ?

רותי ב.

ניקי יקרה, מה שלומך? מה אפשר לשים במקום מנגולד? תודה מראש על עזרתך

לבנת

פשוט מעדן

1 18 19 20