קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

41280 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

252
תגובות

  הרשם  
עדכן
Yael

היי ניקי היקרה תודה רבה לך על מתכונים פשוטים, קלים ומוצלחים!!! רציתי לשאול אם ניתן להשתמש בסלק מבושל כבר (קניתי בוואקום של חברת שטראוס), ואם כןן כיצד להתנהג בבישול?

חןז

היי ניקי, כמה א. מרק ומלח לשים?
והאם לכסות את הסיר בזמן הבישול?
תודה!

יערה

היי ניקי, רציצי בבקשה לשאול- במידה ואין לי כלל מנגולד ואני ממש רוצה מרק סלק, האם ניתן להכין ללא מנגולד או שעדיף לוותר? והאם יש משהו שניתן לשים במקום? תודה רבה ושבת שלום

איריס

תודה רבה על המתכון הטעים

שרית צ.

הכנתי בלי המנגולד, יצא ממש ממש טעים! תודה

1 14 15 16