קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

75692 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

286
תגובות

  הרשם  
עדכן
twity3

ערב טוב, אחרי שהנחתי את הקובות במרק- הבישול הנוסף שרשמת 20 דקות גם באש גבוהה או להנמיך לבינונית? תודה וערב טוב.

לנה

ערב טוב ניקי!
הכנתי פעם ראשונה בחיי את הקובה..כולם טעמו ויצא מעולה..הכל בזכותך.
העוגות ,הקציצות ,הסופגניות הכל יוצא טעים. תודה רבה

עדי

יצא טעים חבל על הזמן, בעלי לא הפסיק לאכול…., צריך לבכין עוד קובות ומרק כי הכל התחחסל…

דנה

שלום ניקי,
אני מאוהבת באתר שלך 🙂 פשוט כל דבר יוצא מוצלח …
אני רוצה להכין היום בפעם הראשונה קובה ומרק סלק ורציתי לדעת מה מתאים לאכול ליד … אם יש לך רעיונות אשמח

ענתי

הי ניקי, האם להשתמש בקובות המבושלות שמוכרים בוואקום או בסלק לא מבושל? תודה!!

שירן

איזה קטע אני מחפשת בגוגל קובה סלק ניקי ב ואני רואה שרק היום העלית חחח איזה כיף
אוהבת מאוד את האתר שלך מדהימה

מיטל

היי ניקי, נראה מעולה!!
לא ציינת במתכון כמה מים צריך להוסיף?

1 2 3 19