קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

67585 צפיות 176 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה בלס

ניקי המדהימה!
מה אני יכולה לשים במקום עלי מנגולד??

עמית

היי ניקי, תודה על כל המתכונים הנפלאים!
2 שאלות:
1. כמה אבקת מרק לשים פחות או יותר?
2. כשאני מבשלת את המרק עליי לכסות את הסיר עם מכסה או להשאיר ללא מכסה?

יאנה

והאם אפשר לבשל בווק?

יאנה

היי ניקי, מה אפשר לשים במקום סילאן?

ליבנת

היי ניקי, לא ככ הבנתי.. הקובה קנוי או שזה קובה שצריך להכין?

אביה

הי ניקי! קודם כל תודה רבה!!
הכנתי את הקובות פעם ראשונה בחיים… ויחסית יצא מוצלח אני חושבת
השאלה שלי היא, שלי יצאו יותר ‘נוזלית’ כאלה ולא כדורים מוצקים כמו שלך… את חושבת שהם יתפרקו במרק? כרגע הם בהקפאה…

רעיה

היי ניקי.
המתכונים שלך מדהימים!! תודה!!
שאלה: הכנתי את הקובות והקפאתי אותן. אני רוצה להכין את המרק. האם לזרוק את הקובות שהן קפואות או שכדאי להפשיר לפני כן..