קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

76266 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

286
תגובות

  הרשם  
עדכן
לידה

אך לעשות את קובה שיצא רך ובסיסי?מה כדי לשים ב סולד עצמו?

אוסנת

האם עלי להפשיר את הקובות לפני הכנסתם למרק?

מישל

מה אפשר לשים במקום מנגולד? אין לנו ואני רוצה להכין. ואיזה קובות את ממליצה? ( צריכה לשנות את המתכון לללא גלוטן)? תודה

שירה פ

כמו תמיד הקובות יצאו מושלמות אני עיראקית ובעלי לא אהב עד היום קובות. מאז שאני מכינה את המתכון שלך הוא רק מחכה שאכין קובות.
תודה רבה לך אהובה…

אילת

הי ניקי, יצא מדהים! אחד המרקים הטעימים! תודה רבה.

מאיה

הי ניקי, האם ניתן להשתמש בעלי סלרי במקום מנגולד? תודה

אפרת

שלום ניקי,
כבר הרבה זמן משתמשת באתר, עברתי להכין רק מתכונים שלך! ככה אני בטוחה שייצא טעים…
האם אפשר להשתמש בסלק בוואקום? ואם כן אז איך משתנים זמני הבישול?
לגבי הקובה עצמו, יש לך טיפ איך שהבשר בפנים לא ייצא דחוס?…
המון תודה!