קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

67724 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפית

זה המרק קובה שלך

יפית

יש לי כבר קובות קפואות שהכנתי מהמתכון של הקובה דלעת (מתכון שלך ומנצח), איתם אפשר להכין קובה אדומה?

יפית

היי ניקי בוקר טוב
רציתי לשאול אותך כמה שאלות:
האם ניתן להשתמש בסלרי במקום במנגולד?
כמה אבקת מרק?
כמה סוכר?
ליטר וחצי מים זה בערך בין 10-12 לכוסות האם זה יהיה סמיך?
אודה לך על התשובות
תודה ויום טוב

ענת

ניקי, המרק יצא פשוט מושלם!!! אין עלייך… כל מתכון שלך, פשוט אליפות! את אצלי בבית יום יום… ממש מתענגים… תודה רבה על הכל!

מיקה

ניקי שאלה נוספת, יש לך המלצה לקובות מוכנות ?

מיקה

לא להאמין, חיפשתי קובה סלק וראיתי שפרסמת לפני כמה ימים! איזה כיף לי! ניקי אשמח לדעת כמה אבקת מרק וסוכר לשים.. תודה

יפית

היי, במה ניתן להחליף את המנגולד? סלרי יהיה טוב?