קובה סלק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קובה סלק

אם יש לנו קובה אז צריך מרק נכון ?  גם פה גולשים ביקשו מרק סלק לקובה  והנה הוא. המרק מעולה גם בלי הקובות, יוצא לי להכין אותו בפני עצמו והוא פשוט נהדר. מכיוון שבאופן קבוע יש לי קובה בהקפאה אז מאוד קל להוסיף כמה כדורים ולהנות ממרק קובה בחורף.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
2 סלקים מקולפים וחתוכים לקוביות
4 עלי מנגולד קצוצים
רסק עגבניות קטן
ליטר וחצי מים
2 כפות סילאן
מיץ מלימון אחד
סוכר במידה וצריך
כף שטוחה פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

סדנא איך מכינים קובות >>

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הסלק והמנגולד, להוסיף את המים ואת שאר המצרכים, להרתיח כשעה ולהוסיף את הקובות, לבשל כ20 דקות.

הערות:
אני מכינה את המרק המון פעמים גם בלי הקובות, מה שמתחשק לי באותו רגע.
אני לא מוסיפה את כל הקובות אלא 8 – 9 יחידות השאר נותר בהקפאה.

66881 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קובה סלק

קובה סלקקובה סלק

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
שבלול

היי ניקי

אני רוצה להכין שוב את הקובה סלק, הקפאתי כ15 קובות (יצאו לי סך הכל כמעט 30) ואני רוצה להכין עם יותר מרק ויותר סלק.
אילו כמויות עליי להוסיף למרק עצמו?

תודה!!

שבלול

ניקייייי זה כל כך טעיייםם!!!
וואוו, אני עדיין בשוק מזה שאני הצלחתי להכין קובה סלק, ולא נעים לי לומר- אבל יצא יותר טעים מהקובה של אמא שלי…
הבעל והילדים טרפו הכל…
אין עלייך, את מלכה :-):-):-)

טל

יצא כל כך טעים !! זו פעם ראשונה שאני מכינה קובה ולא האמנתי שאצליח..
יצא מושלם וכולם זללו . תודה ניקי :-)))

מיקה

הי ניקי
את הקובות מוסיפים ישר מההקפאה או מפשירים?
תודה

ifu

הי ניקי,
מה הכוונה שלך להרתיח שעה? כלומר, לא להנמיך את הלהבה לאחר שרתח?

תודה על ההכוונה 🙂
המתכונים שלך מדהימים! הפרופורציות מדוייקות!
תודה על האתר 🙂

מלי

למה הקובה מתפרקת במרק? הכנתי עם סולת מלאה?

לירון

ניקי
האם אפשר לגרד את הסלק? ולא לשים קוביות?
אם כן- אותה כמות?
תודה