


מרק ברוקולי ובטטות
מה עוד לא הכנתי מברוקולי ? מרק כמובן. התחשק לי מרק עשיר סמיך טעמים טובים, מה משהו שבסיום יום עבודה יחמם את הבטן יתן הרגשה טובה של בבית בסיומו של יום ארוך, כולה מרק אבל איזה מרק טעים..
מרכיבים:
500 ג’ ברוקולי
2 בצלים
כפית שום כתוש
2 בטטות
כף סילאן
שמנת לבישול
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הירקות גס ולטגן כמה דקות לכסות במים להרתיח להנמיך לתבל ולבשל עד שכל הירקות רכים.
2. לטחון את הירקות כולל הנוזלים להחזיר לסיר ולהוסיף את השמנת לבדוק טעמים.
הערות:
לארוחה בשרית השמנת לא חובה.
40958 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
ליאת : “יצא פשוט מדהיםםם, בעלי חזר מהעבודה וטרף את כל הסיר.
תודה ניקי על מתכונים נפלאים !”
שירי : “ניקי, יצא מעולה!! תודה רבה!”
מרק מעולה יצא טעים מאוד
יש לי ברוקולי עם הגבעול . האם להכניס אותו גם או רק את הפרחים?
מרק מעולה!!! ❤
אפשר להוסיף קישוא?
לניקי היקרה,
תודה למתכון מרק הברוקולי הממש מעולה ,ומהיר הכנה.
שינוי קטן שלי:השתמשתי בתבלין של שום גבישי,(לא אוהבת טעם השום-הטרי הדומיננטי.)
נהדר עם הבטטה שמוסיפה המון.
יישר כוח.
באיזה תבלינים אפשר להחליף את האבקת מרק?
היי ניקי,
אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס?