מרק ברוקולי ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ברוקולי ובטטות

מרק ברוקולי ובטטות

מה עוד לא הכנתי מברוקולי ? מרק כמובן. התחשק לי מרק עשיר סמיך טעמים טובים, מה משהו שבסיום יום עבודה יחמם את הבטן יתן הרגשה טובה של בבית בסיומו של יום ארוך, כולה מרק אבל איזה מרק טעים..

מרכיבים:

500 ג’ ברוקולי
2 בצלים
כפית שום כתוש
2 בטטות
כף סילאן
שמנת לבישול
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות גס ולטגן כמה דקות לכסות במים להרתיח להנמיך לתבל ולבשל עד שכל הירקות רכים.

2. לטחון את הירקות כולל הנוזלים להחזיר לסיר ולהוסיף את השמנת לבדוק טעמים.

הערות:
לארוחה בשרית השמנת לא חובה.

25659 צפיות 63 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק ברוקולי ובטטותמרק ברוקולי ובטטותמרק ברוקולי ובטטותמרק ברוקולי ובטטות

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “יצא פשוט מדהיםםם, בעלי חזר מהעבודה וטרף את כל הסיר.
תודה ניקי על מתכונים נפלאים !”

שירי : “ניקי, יצא מעולה!! תודה רבה!”

138
תגובות

  הרשם  
עדכן
בלהה

ניקי יקרה, איזה כיף על עוד מתכון שנראה מהמם.
האם מתאים להפוך אותו לבשרי ולבשל בתוכו כדורי בשר?

פנינה קשת

הי ניקי, תודה על מתכונים מושלמים!! אפשר להוסיף תרד? מתאים?

רחל

סליחה, טעיתי רציתי לשאול אם זה באמת לא בגלל האגוז מוסקט?

רחל

את חושבת שזה בגלל האגוז מוסקט? למה יכול האגוז מוסקט לשמש?

רחל

הי ניקי, אין על המתכונים שלך.אלפי תןדות …שאלה דחופה לי אליך. אתמול ניסיתי להכין מרק ברוקולי אחר ויצא לי מר. הכנסתי בצל, שום, סלרי עלים, ברוקולי ותיבלתי במלח, פלפל ו אגוז מוסקט. האם זה בגלל האגוז מוסקט? האם אפשר להציל את המרק או שצריכים לשפוך את כל הסיר. אשמח לתשובתך המהירה

הדס

הי ניקי
חובה לטחון את המרק? אני לא מתחברת למרקם טחון.
אשמח לתשובתך זה ישפיע על ההחלטה אם לבשל.
תודה

חני

זו ארוחה בפני עצמה או צריך תוספת?

1 7 8 9