


מרק עגבניות ושיבולת שועל
מרק טעים ביותר, מרק כיפי של עגבניות עם הפתעה בפנים שיבולת שועל קשה להאמין כמה יצא טעים, בלי שמנת יצא מרק מעולה מומלץ ביותר.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
7 עגבניות יפות
בצל
שן שום
1/3 כוס שיבולת שועל דקה
2 גזרים
כף פפריקה
כף רוטב צ’ילי מתוק
חלמון
ליטר וחצי מים
2 כפות א. מרק
סוכר לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות לקלף ולקצוץ.
2. לטגן את הבצל להוסיף שיבולת שועל לפרוס את הגזר להוסיף יחד עם העגבניות מים ותבלינים להרתיח להנמיך ולבשל כ 40 דקות.
3. לטחון את המרק שישארו חתיכות קטנטנות להחזיר לסיר לבשל עוד כמה דקות לבדוק טעמים דקה לפני שמורידים מהאש להוסיף את החלמון לערבב היטב להמתין כדקה ולהוריד מהאש.
שאלות ותשובות:
מה יכול להחליף את שיבולת השועל ? גריסי פנינה או יש באתר מבחר מרקי עגבניות
חייבים את החלמון ? לא
אפשר בלי הצ’ילי ? כן
חייבים לחלוט ? לא
מזה לחלוט ? להרתיח מים לסמן איקס על כל עגבניה ולבשל כ 5 דקות, לצנן ולקלף
בא לי להכין ארוחה קלה עם המרק מה את ממליצה ? להכין סוג של לביבות ולהוסיף סלט
אפשר להכין יום קודם ? כן
ניתן להקפיא ? כן
היי,
יש לי שיבולת שועל שלמה, נראה לי שגסה (כזאת שמכינים ממנה גרנולה ביתית). האם ניתן להשתמש בה במרק הזה? תודה!