מרק עגבניות ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות ועדשים

מרק עגבניות ועדשים

מרק עגבניות ועדשים, המרק הכי טעים שיש זה מרק עגבניות, הכי שווה הכי סמיך, טעמים נהדרים של עגבניות ירקות ועדשים. איזה כיף של מרק מעולה!

מרכיבים:

קילו עגבניות אדומות ויפות
בצל בינוני קצוץ
גזר מגורד
3/4 כוס עדשים אדומות
כף גדושה רסק עגבניות
7 – 8 כוסות מים
כמון
סוכר לפי הטעם
פלפל שחור טחון
א. מרק
מלח


הכנות:

1. לסמן איקס על כל עגבניה, להרתיח מים ולהוסיף את העגבניות לבשל כשתי דקות, לקלף את הקליפה ולטחון את העגבניות.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את העגבניות, גזר, עדשים, מים, רסק, סוכר,תבלינים, להרתיח ולהנמיך את האש לעוד 40 דקות. לבדוק טעמים.

6363 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “הכנתי היום את המרק פעם ראשונה ליולדת טרייה. יצא מצוין. תודה רבה.”

לימי : “איזה מרק מעולה!!! אני מאוהבת בו קשות”

מורן : “המרק הזה הציל אותנו בימי סופת השלג בירושלים כי כבר נמאס מכל המרקים הרגילים 🙂
ללקק את האצבעות וקוצר מחמאות. בעלי כבר באופן אוטמטי שואל על המאכלים “זה מניקי?” 🙂
תודה על הכל”

חלי : “מרק מאוד טעים, בכלל עד עכשיו עשיתי כמה וכמה מרקים
מהאתר הזה וכולם טעימים.
אני כ”כ אוהבת מרקים, גם טעים וגם בריא ומחמם את הגוף וזה
כ”כ כייף לאכול את זה, לפעמים 2 צלחות מרק כאלה מחליפות לי את
ארוחת הצהריים כי זה משביע לגמרי
צהריים טובים שיהיה לך”

נירית: “מרק מעולה! הכנתי עכשיו, מעגבניות מרוסקות, תענוג…”


59
תגובות

  הרשם  
עדכן
גל

היי ניקי, הכנתי היום את מרק האפונה, יצא מעולה! אני רוצה מאוד להכין מרק שעועית לבנה עם עגבניות אבל לא מוצאת מתכון כזה אצלך. האם ניתן להחליף במתכון זה את העדשים לאותה כמות של שעועית של סנפרוסט ובשאר המרכיבים ללכת לפי המתכון?
המתכונים שלך פשוט נפלאים, אני מכינה כל כך הרבה דברים מהאתר שלך ואנחנו נהנים מהם מאוד! תודה (:

רעות

הי ניקי,
שתי שאלות: לכמה מנות בערך מספיק המרק?
מה הכוונה לעשות איקס בעגבניה? איפה עושים את האיקס ומה זה עושה?
תודה רבה לך! מכל המתכונים שראיתי באתרים זה נראה לי הכי טעים..

אורטל

הי ניקי
הכנתי היום את המרק פעם ראשונה ליולדת טרייה. יצא מצוין. תודה רבה.

סיון

ניקי,אם מוסיפים גריסים,באיזה שלב להוסיף?

אלינור

היי ניקי!
ניסיתי לפני יומיים את הטבעות טונה – פשוט מדהים!
יש לי מספר שאלות בנוגע למרק..
1. האם אפשרי לעשות חלק עגבניות טריות וחלק קוביות מקופסת שימורים? (זה מה שיש בבית :/) ואם כן מה היחס?
2. האם ניתן להוסיף שום? ואם כן כמה?
3. אני לא יודעת כ”כ את ההבדל בין העדשים.. יש עדשים כתומות בבית.. האם זה מתאים?

אתר נהדר שמשמש גם אותי וגם את אחותי!
תודה מראש (:

עדי

היי ניקי אם אני משתמשת בקופסא של עגבניות מרוסקות אני גם צריכה לטחון?