מרק עגבניות ועדשים
מרק עגבניות ועדשים, המרק הכי טעים שיש זה מרק עגבניות, הכי שווה הכי סמיך, טעמים נהדרים של עגבניות ירקות ועדשים. איזה כיף של מרק מעולה!
מרכיבים:
קילו עגבניות אדומות ויפות
בצל בינוני קצוץ
גזר מגורד
3/4 כוס עדשים אדומות
כף גדושה רסק עגבניות
7 – 8 כוסות מים
כמון
סוכר לפי הטעם
פלפל שחור טחון
א. מרק
מלח
הכנות:
1. לסמן איקס על כל עגבניה, להרתיח מים ולהוסיף את העגבניות לבשל כשתי דקות, לקלף את הקליפה ולטחון את העגבניות.
2. לטגן את הבצל, להוסיף את העגבניות, גזר, עדשים, מים, רסק, סוכר,תבלינים, להרתיח ולהנמיך את האש לעוד 40 דקות. לבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
אורטל : "הכנתי היום את המרק פעם ראשונה ליולדת טרייה. יצא מצוין. תודה רבה."
לימי : "איזה מרק מעולה!!! אני מאוהבת בו קשות"
מורן : "המרק הזה הציל אותנו בימי סופת השלג בירושלים כי כבר נמאס מכל המרקים הרגילים 🙂
ללקק את האצבעות וקוצר מחמאות. בעלי כבר באופן אוטמטי שואל על המאכלים "זה מניקי?" 🙂
תודה על הכל"
חלי : "מרק מאוד טעים, בכלל עד עכשיו עשיתי כמה וכמה מרקים
מהאתר הזה וכולם טעימים.
אני כ"כ אוהבת מרקים, גם טעים וגם בריא ומחמם את הגוף וזה
כ"כ כייף לאכול את זה, לפעמים 2 צלחות מרק כאלה מחליפות לי את
ארוחת הצהריים כי זה משביע לגמרי
צהריים טובים שיהיה לך"
נירית: "מרק מעולה! הכנתי עכשיו, מעגבניות מרוסקות, תענוג…"