מרק עגבניות וגריסי פנינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות וגריסי פנינה

מרק עגבניות וגריסי פנינה

בא לי מרק עגבניות זה אחד המרקים שאני הכי אוהבת לאכול אני גדלתי על המרק הזה אצל סבתא שלי.
זה מרק מנחם מפנק עשיר הכנסתי פנימה גריסים שימלא יפה את הבטן, השילוב של עגבניות וגריסים נותן מרק נהדר טעים ביותר.

מרכיבים:

בצל בינוני
קילו עגבניות בשלות ואדומות
חצי כוס גריסי פנינה
3 שיני שום
בטטה
גזר גדול
כפית רסק עגבניות
כפית סוכר
2 ליטר מים
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף שטוחה פפריקה מתוקה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור טחון טרי
מלח

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים, על כל עגבניה לסמן איקס להכניס למים לבשל 5 דקות ולסנן, לקלף את הקליפה ולקצוץ.

2. לשים בסיר 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל עד שמזהיב, לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון, להוסיף את המים, רסק צ’ילי סוכר ותבלינים.

*3. לבשל כמה דקות לחתוך את הירקות לקוביות קטנות ולהוסיף יחד עם הגריסים, לבשל כ 50 דקות או עד שהכל רך.

4712 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות וגריסי פנינהמרק עגבניות וגריסי פנינהמרק עגבניות וגריסי פנינה

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “ניקי תודה רבה יצא מעולה!!!”

מעין שמש : “יצא פשוט מעולה! תודה!!!”

אסתי : “דבר ראשון, האתר אתר פצצה! והמרק יצא סוף הדרך! בדיוק היה לי בבית עלי בזיליקום אז הוספתי כמה וממש שידרג אותו!!

ליאורה : “ממממממ…. פשוט נהדר!!! תודה ניקי :)”

אסתי : “היי ניקי , הכנתי לפני מספר ימים את המרק ויצא מעולה במיוחד
שמחתי לתת אותו לבני החייל כשחזר בסוף השבוע הביתה לאחר
שבוע מתיש בשטח עם מנות קרב.”

106
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

אפשר להקפיא?

אביטל

לפני הוספת הבטטות, כשאת כותבת לבשל את המים עם העגבניות והגריסים במשך חצי שעה, האם הכוונה קודם להביא לרתיחה ואח״כ לבשל חצי שעה, או שהחצי שעה כוללת את ההגעה להרתחה? תודה 🙂

1 5 6 7