מרק ירקות עם אטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ירקות עם אטריות

מרק ירקות עם אטריות

איך מתחשק לי מרק חם וזה בדיוק היום בשביל מרק ירקות עם הרבה אטריות, אני אוהבת כאלה מרקים כזה פינוק כיפי. אני מעמידה סיר גדול על האש בחוץ גשם ועוד מעט יתחילו הריחות הטובים, איזה כיף!
אטריות בנדיבות והכי טעים לי בעולם. להנות ממרק פשוט קל והכי בייתי שיש.

מרכיבים:

בצל גדול
שן שום
3 תפוחי אדמה
בטטה גדולה
2 גזרים
2 קישואים
10 עגבניות שרי
3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 ליטר מים
כפית כורכום
חצי כפית כמון
כפית קארי
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, את העגבניות שרי להשאיר שלמות ובצד.

2. לחמם סיר עם 3 כפות שמן לטגן את הירקות 2 – 3 דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את המים והתבלינים, לבשל 25 דקות להוסיף את הפטרוזיליה והעגבניות שרי ולבשל עוד 20 דקות, לבדוק טעמים.

3. להכין את האטריות לפי ההוראות להגיש את המרק בקעריות ולהניח במרכז ערימה מהאטריות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את המרק יום מראש.

39650 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק ירקות עם אטריותמרק ירקות עם אטריותמרק ירקות עם אטריות

גולשים מכינים וממליצים:

טמי : “המרק טעים ביותר רציתי להודות לך על האתר הנפלא שלך אני משתמשת בו ביום יום ואפילו את כלתי הכנסתי לתוך זה והיא כמובן מודה לי על כך”

ליז : יצא מצוין! תודה רבה רבה רבה!

עינת : “ניקי המרק יצא מעולה הכי טעים שאי פעם הכנתי תודה !!”

עינת : “ניקי יקרה המרק יצא מדהים הכי טעים שהכנתי אי פעם תודה על העל האתר הנפלא שלך”

שגית : “תודה רבה יצא מעולה!!!”

תהילה :”ניקי היקרה תודה לך על אתר מהמם מתכונים מעולים מרקים שמחממים את הלב והכל בזכותך .חורף בריא מלא מטעמים שלך תודה ושוב תודה”

יהודית : “הכנתי לסעודת מפסקת ויצא טעים…וגם אחרי הצום נשאר טעים!! תודה על מתכונים קלים והכי חשוב טעימים 🙂 גמר חתימה טובה!”

אתי : “הכנתי לארוחת חברות, כולן אכלו גם הבררניות…תודה רבה על המתכון הנפלא”

זהבה : “כמו תמיד ידעתי שאפשר לסמוך עלייך בעיניים עצומות!!וואווווו!!איזה מרקק פחדתי מהקארי והכמון אבל תענוג של טעמים פשוט מושלם! אפילו התינוק שבבטן התענג.. שוב תודה רבה!!”

עידית : “בעלי אמר לי להגיד לך שהוא אוהב אותך…
יצא פצצה, כמעט חיסלנו את הסיר אני והוא!
הוא חושב שנהייתי בשלנית, אבל ביני לבינך, אני לא יודעת לבשל בשיט, סתם טובה בלציית להוראות… (-:”

240
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

ניקי האם אפשר לטחון את המרק הזה? (אני מכירה את המתכון למרק ירקות טחון שבאתר, אך רוצה לגוון עם המרק הזה).

האם אפשר לוותר על הפטרוליזיה או האם אפשר להכניס פטרוזיליה קפואה קצוצה?

האם את האטריות לבשל בנפרד או האם אפשר להכניס אותן אחרי שהמרק התבשל כך שיתרכו ויהיו מוכנות במרק?

נגה

הי ניקי ותודה על המתכונים הנפלאים שלך!
האם ניתן להחליף את הפסטה בגריסים? אם כן, מתי להוסיפם?
תודה רבה

לילך

ניקי שלום,
אני אוהבת מרקים טחונים, מה דעתך על טחינת המרק הזה?
תודה, לילך

Ruth

אפשר לוותר על העגבניות?
זה לא ילך אצל המפונקים שלי….
ישאר מספיק עשיר?

אניה

היי ניקי,
קודם כל, תודה על המתכונים המעולים שלך:)
אני מכינה את המרק עכשיו ויצא לי קצת יותר מדי מתובל… מה אפשר לעשות כדי לעדן טיפה את הטעם? הוספתי מים בינתיים…

רחל

אהלן ניקי, צהריים נפלאים!
את העגבניות שרי מכניסים שלמים או שצריך לחתוך אותן?
תודה רבה!

הכנתי את המרק עדשים וכרוב, יצא מעולה!!! תודה

דודו טפירו

בוקר טוב
הילדים שלי לא אוהבים בטטה במרק . מה את ממליצה במקום הבטטה ???