מרק עגבניות מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות מעולה

מרק עגבניות מעולה

מרק עגבניות מעולה, סרט טוב בטלוויזיה, שלושת הילדים במיטה, במטבח יש ריח נפלא מהמרק שמתבשל על האש.
שמיכת פליס על הספה שני מבוגרים מתכרבלים על הספה לכל אחד יש קערת מלאה מרק חם שמחמם את כל הגוף. החיים טובים לא ?  אני קצת מתלהבת עכשיו, זה אחד המרקים הכי טובים שהכנתי, סמיך אדום, מלא טעמים נהדרים. תכינו סרט טוב ושיהיה בתאבון.

מרכיבים:

50 ג’ חמאה
קילו וחצי עגבניות אדומות ויפות
בצל קצוץ דק
100 ג’ רסק עגבניות
סוכר לפי הטעם
ליטר מים
1/4 כוס יין לבן מתוק – מוסקט
3 כפות אורז – להוסיף בסוף
3 כפות בזיליקום קצוץ
חצי כפית בהרט
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להמיס חמאה להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה. לסמן איקס על כל עגבניה להרתיח מים ולחלוט את העגבניות, להוריד מהן את הקליפה לחתוך לקוביות ולהוסיף לבצל, לבשל עד שכל העגבניות מתרככות ולהוסיף את שאר המצרכים (חוץ מהאורז), לבשל כחצי שעה.

2. לטחון את המרק גס (שירגישו חתיכות קטנות) ולהחזיר לסיר, לבדוק טעמים ולתקן את התיבול, לבשל עוד כ 15 דקות ולהוסיף את האורז, לבחוש מידי פעם ולבשל עוד 20 דקות.

5985 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל: ניקי יקרה, המרק מעולה !!!! הכנתי הבוקר ואני לא מפסיקה לאכול ממנו. אפילו הקטנצ’יק שלי בן 8 חודשים שלא אוכל כמעט כלום פתח את הפה כפית אחרי כפית.
אז תודה לך ושבת שלום

134
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

היי ניקי, 🙂
האם אפשר לטגן את הבצל עם שמן במקום חמאה?

גל

היי ניקי, אתר מעולה! כמה זמן צריך לחלוט את העגבניות?

מיכל

היי ניקי, לא אוהבת יין. אפשר בלי?

מיכל

היי ניקי, נראה מעולה! אפשר בלי יין?

1 7 8 9