מרק עגבניות קלויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות קלויות

מרק עגבניות קלויות

אני אוהבת לסיים את היום עם מרק, הילדים הולכים לישון שקט בכל בית, לרגע אני נעצרת להנות מהשקט הסיר כבר חם על האש כל היום פינטזתי על צלחת מרק חם. מוזיקה שקטה ברקע צלחת מלאה מרק עגבניות, טעימות קטנטנות כי המרק חם כמו שאני אוהבת. אני אומר לכם דבר אחד, החיים נראים עכשיו הרבה יותר טובים.

4 מנות

מרכיבים:

8 עגבניות אדומות ויפות
3 גזרים חתוכים קטן קטן
6 כוסות מים
בצל בינוני
2 שיני שום
גבינת פרמזן
קרוטונים
כף פפריקה
מלח גס
כפית סוכר (לטעום)
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחצות את העגבניות לפזר מעט מלח גס לאפות כחצי שעה בחום בינוני.

2. בינתיים לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה, לשים במיקסר את הבצל העגבניות והפפריקה + 3 כוסות מים ולטחון שישארו קצת חתיכות

3. להעביר לסיר להוסיף את הגזר סוכר ושארית המים ולתבל לבשל עד שהגזר רך בערך 30 דקות לכסות חלקית, לבדוק טעמים.

4. להגיש עם  פרמזן.

5. אפשר גם לבשל הכל על האש ולטחון לקראת הסוף. זה מי שלא רוצה להשתמש בתנור.

3282 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות קלויות מרק עגבניות קלויות

מרק עגבניות קלויות


17
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי ב.

בוקר טוב ניקי. האם יש הבדל בטעם בין עגבניות קלויות בתנור לבין בישול העגבניות עם יתר המצרכים? אם לא מקלפים את הקליפה לאחר הקליה היא לא מורגשת לאחר הריסוק? כדאי לקלף ?

משה ארנברג

ניקי המרק ילך טוב גם עם אוסיף בטטה?

גלי

אני מעדיפה מרק שהוא טחון.
ראיתי פה שרשמת להוסיף את הגזר לאחר הטחינה. אם אני רוצה אותו גם טחון, לבשל אותו קודם ולטגן עם העגבניות והבצל?

הלל

תודה לך – זה מתאים גם כמרק קר?

אחלאם

היי ניקי . מתי להוסיף את השום ??

נטע

היי ניקי
האם ניתן להכין את המרק בלי הגבינה?
בנוסף האם אפשר לשים את כל המרכיבים בסיר ופשוט לטחון?
לא מקלפים את העגבניות לפני?

ענבר

היי ניקי
אפשר לבשל עם אורז במקום הפרמזן ?