מרק כרוב ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק כרוב ועדשים

זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם מפנק ביותר!

6 מנות

זמן הכנה:
כשעה וחצי

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
כרוב קטן חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות
1/4 כוס עדשים אדומים
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כפות פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כורכום
כפית כמון
2 כפות  א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הכרוב ולטגן עד שהוא מתרכך. לכסות במים להרתיח להוסיף את שאר המצרכים, לכסות את הכל במים ולתבל.

2. לבשל כשעה פלוס לבדוק טעמים.

7720 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק כרוב ועדשיםמרק כרוב ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

מעין : “קראתי את המתכון והייתי סקפטית אבל היה לי כרוב במקרר ועדשים אדומות בארון אז החלטתי לנסות.
במילה אחת- מדהים!
בשתי מילים- מדהים מדהים!!

המרק פשוט מעולה!!!!!!!!!
תודה עצומה על עוד מתכון פשוט, קל, זריז ובטעם גן עדן.”

לילך : “הכנתי את המרק הזה! הוא פשוט מעולה! מפתיע ולא צפוי. תודה”

74
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

המרק יוצא פצצה תודה רבה על המתכון.
אני רק לא השתמשתי בא. מרק אז הוספתי תבלינים לפי הטעם לאיזון.תודה וחג סוכות שמח.

ענבל

הי ניקי, נשמע מצויין, ואני בדיוק מחפשת דרך להוסיף יותר כרוב לתפריט המשפחתי. לצערי אין לי בטטה, נראה לך שגזר יוכל להוות תחליף, או לחכות שתהיה לי בטטה? יש לי גם דלעת. רק לא בטטה 🙁

פרידה

בזכות האפליקציה אני נכנסת למטבח, המתכון מעולה יצא מושלללם.

אניה הולנדר

ניקי יקירה,
האם מתאים להוסיף שום כתוש? והאם אפשרי לטחון את המרק בסוף?

שחר

חבל על הזמן, יצא מ ע ו ל ה
תודה רבה

רותי

היי ניקי. מה בערך הכמות של הכרוב?
אם תוכלי בקשה לתת לי כמות מדויקת יותר. תודה

גלית

היי, אפשר פתיתים במקום העדשים? ואם כן, באיזה שלב??

1 3 4 5