מרק כרוב ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק כרוב ועדשים

זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם מפנק ביותר!

6 מנות

זמן הכנה:
כשעה וחצי

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
כרוב קטן חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות
1/4 כוס עדשים אדומים
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כפות פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כורכום
כפית כמון
2 כפות  א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הכרוב ולטגן עד שהוא מתרכך. לכסות במים להרתיח להוסיף את שאר המצרכים, לכסות את הכל במים ולתבל.

2. לבשל כשעה פלוס לבדוק טעמים.

15707 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק כרוב ועדשיםמרק כרוב ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

מעין : “קראתי את המתכון והייתי סקפטית אבל היה לי כרוב במקרר ועדשים אדומות בארון אז החלטתי לנסות.
במילה אחת- מדהים!
בשתי מילים- מדהים מדהים!!

המרק פשוט מעולה!!!!!!!!!
תודה עצומה על עוד מתכון פשוט, קל, זריז ובטעם גן עדן.”

לילך : “הכנתי את המרק הזה! הוא פשוט מעולה! מפתיע ולא צפוי. תודה”

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

אפשר במקום עדשים להכניס אורז? ואם כן באיזה שלב של הבשול להכניס? והאם להוסיף כמות זהה כמו של אורז? תודה

עירית

קישואים מתאימים כאן?

מוניה

איזה מרק נפלא . היכנתי אותו לשבירת הצום השבועי שלי ולא מצליחה להפסיק לאכול
יישר כוח ושנה טובה

הודיה

מה זה פפריקה מרוקאית?

רוית

אחד המרקים היותר טובים

ויקי

היי ניקי, יש תחליף לרסק עגבניות?

עופרה בר לב

היי ניקי שבת שלום,
האם אפשר להשתמש בעדשים ירוקות? אם כן כמה זמן להשרות לפני הבישול?
תודה רבה לך

1 4 5 6