מרק כרוב ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק כרוב ועדשים

זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם מפנק ביותר!

6 מנות

זמן הכנה:
כשעה וחצי

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
כרוב קטן חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות
1/4 כוס עדשים אדומים
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כפות פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה כורכום
כפית כמון
2 כפות  א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הכרוב ולטגן עד שהוא מתרכך. לכסות במים להרתיח להוסיף את שאר המצרכים, לכסות את הכל במים ולתבל.

2. לבשל כשעה פלוס לבדוק טעמים.

29045 צפיות 47 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק כרוב ועדשיםמרק כרוב ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

מעין : “קראתי את המתכון והייתי סקפטית אבל היה לי כרוב במקרר ועדשים אדומות בארון אז החלטתי לנסות.
במילה אחת- מדהים!
בשתי מילים- מדהים מדהים!!

המרק פשוט מעולה!!!!!!!!!
תודה עצומה על עוד מתכון פשוט, קל, זריז ובטעם גן עדן.”

לילך : “הכנתי את המרק הזה! הוא פשוט מעולה! מפתיע ולא צפוי. תודה”

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

אפשר להקפיא את המרק? תודה.

איריס

וואו , וואו ועוד פעם וואו.
איזה מזל שהכנתי כמות גדולה יותר מזו שרשומה במתכון.
כל כך טעים.
תודה רבה על המתכונים הנפלאים.

שרה

היי ניקי
אפשר להשתמש בעדשים כתומות במקום אדומות? מה ההבדלים בינהם?
האם טוחנים את המרק בסוף או שהוא נשאר קוביות?

יעקב

היי ניקיב

כרוב סגול גם הולך?
אני מקפיא כרוב . בעיקר כרוב קצוץ
זה גם יהיה טוב?

טובה

הי ניקוש
יש לי כרוב בשקית?
האם יתאים ?

עירית

יש לי בטטות אפויות. אפשר להכניס אותן למרק?

1 5 6 7