מרק ערמונים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ערמונים

מרק ערמונים

בעלי מבקש כבר המון זמן שאני אכין מרק ערמונים משום מה לא יצא לי.
אז בעלי החליט לקחת יוזמה את הערמונים הוא דאג לקנות והניח על השיש במקום בולט ומשם זה מצא את דרכו אל הסיר עם הרבה ירקות טובים.
יש אחלה מרק ערמונים, סמיך עשיר טעמים טובים בקיצור מרק לחורף.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

בצל
4 – 5 תפוחי אדמה ירושלמי גדולים
2 תפוחי אדמה קטנים
בטטה גדולה
שקית ערמונים בוואקום
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך גס את הירקות, לשים כ 4 כפות שמן לטגן כשתי דקות את הירקות לכסות במים וקצת יותר, לבשל כ 10 דקות ולתבל

2. להוסיף את הערמונים ולבשל עוד כ 20 דקות.

3. לטחון את המרק, אפשר להשאיר חתיכות קטנטנות. לבדוק טעמים.

35705 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

ליז : “וואו… מרק מהמם!!!
הכנתי לאירוח של 20 אנשים. כולם חשבו שזה מרק מדהים עם הרבה עבודה!”

ויקי : “אחד המרקים….. טעים בטירוף
לשידרוג- לפני הטחינה של המרק הוצאתי את הערמונים חתכתי ידנית והחזרתי למרק אחרי שנטחן, ללקק את האצבעות”

מוטי: “ממליץ בחום על המרק הזה, השילוב של הארטישוק הירושלמי והערמונים מעניק טעם עמוק ומיוחד, המרק קרמי מאד בלי טיפת שמנת. ליגה.”

113
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי,
לא היה ארטישוק ירושלמי טרי אז קניתי קפוא.
כמה גרם צריך ?

אביגיל

אפשר לטחון במעבד מזון במקום מוט בלנדר?

אביגיל

אפשר לטחון במעבד מזון ולא במוט?

רבקה

מה המשקל של ארטישוק ירושלמי במתכון?קניתי ארטישוקים קטנים.

אורנה

היי ניקי, נראה נהדר וכל כך פשוט. תודה רבה!
האם כדאי לדעתך להשתמש בארטישוק ירושלמי קפוא של סנפרוסט?

1 6 7 8