מרק שום ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניות

זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם קרמי מפנק ביותר!

מרכיבים:

2 בצלים
10 שיני שום
8 עגבניות
כפית סוכר
בטטה בינונית
ליטר וחצי מים
שמנת לבישול
כף פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן, לחצות את שיני השום ולהוסיף. לחתוך את הבטטה ולהוסיף.

2. לחתוך את העגבניות להוסיף לבצל יחד עם המים ולתבל לבשל כ 40 דקות לטחון ולהחזיר לסיר.

3. לבדוק טעמים להוסיף את השמנת.

הגשתי עם אצבעות שום קלועות ולביבות ירק

4820 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניותמרק שום ועגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

ענתי : “עוד הצלחה מסחררת.
הבן שלי בן שש לא מפסיק לשבח ואוכל עוד ועוד
תודה!!”

שבעה ומרוצה : “וואווווווו המרק הזה באמת היה משהו!!!!!!!!!
פשוט ללקק את הצלחת
כבר המלצתי לכל מי שיכולתי…
תודה רבה רבה”


63
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר ש

בטיגון הבצל,
לחכות עד שהבצל משחים?

רבקה

שלום. האם אפשר לוותר על השמנת?

אסתי

ניקי! אין כמוך…
עשיתי את המרק והוא יצא מושלם!
בכלל, יש לי את האפליקציה שלך ואין ארוחה שאני לא משתמשת בה. התוצאות תמיד סוף הדרך…

אייל

אם אני מעוניין להכין את המרק לכמות של אנשים , 12-15 ליטר
איך אני מחשב את הכמויות?

תודה
אייל