


מרק שום ועגבניות
זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם קרמי מפנק ביותר!
מרכיבים:
2 בצלים
10 שיני שום
8 עגבניות
כפית סוכר
בטטה בינונית
ליטר וחצי מים
שמנת לבישול
כף פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן, לחצות את שיני השום ולהוסיף. לחתוך את הבטטה ולהוסיף.
2. לחתוך את העגבניות להוסיף לבצל יחד עם המים ולתבל לבשל כ 40 דקות לטחון ולהחזיר לסיר.
3. לבדוק טעמים להוסיף את השמנת.
הגשתי עם אצבעות שום קלועות ולביבות ירק
6322 צפיות 4 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
ענתי : “עוד הצלחה מסחררת.
הבן שלי בן שש לא מפסיק לשבח ואוכל עוד ועוד
תודה!!”
שבעה ומרוצה : “וואווווווו המרק הזה באמת היה משהו!!!!!!!!!
פשוט ללקק את הצלחת
כבר המלצתי לכל מי שיכולתי…
תודה רבה רבה”
היי ניקי אפשר להכין בלי לטחון? או שזה לא יוצא טעים
בטיגון הבצל,
לחכות עד שהבצל משחים?
שלום. האם אפשר לוותר על השמנת?
ניקי! אין כמוך…
עשיתי את המרק והוא יצא מושלם!
בכלל, יש לי את האפליקציה שלך ואין ארוחה שאני לא משתמשת בה. התוצאות תמיד סוף הדרך…
אם אני מעוניין להכין את המרק לכמות של אנשים , 12-15 ליטר
איך אני מחשב את הכמויות?
תודה
אייל