מרק שום ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניות

זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם קרמי מפנק ביותר!

מרכיבים:

2 בצלים
10 שיני שום
8 עגבניות
כפית סוכר
בטטה בינונית
ליטר וחצי מים
שמנת לבישול
כף פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן, לחצות את שיני השום ולהוסיף. לחתוך את הבטטה ולהוסיף.

2. לחתוך את העגבניות להוסיף לבצל יחד עם המים ולתבל לבשל כ 40 דקות לטחון ולהחזיר לסיר.

3. לבדוק טעמים להוסיף את השמנת.

הגשתי עם אצבעות שום קלועות ולביבות ירק

13387 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניותמרק שום ועגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

ענתי : “עוד הצלחה מסחררת.
הבן שלי בן שש לא מפסיק לשבח ואוכל עוד ועוד
תודה!!”

שבעה ומרוצה : “וואווווווו המרק הזה באמת היה משהו!!!!!!!!!
פשוט ללקק את הצלחת
כבר המלצתי לכל מי שיכולתי…
תודה רבה רבה”

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורוניקה

היי ניקי,

קראתי את המתכון שוב ושוב, אבל במצרכים מופיעה בטטה, ואילו באופן ההכנה היא לא מוזכרת כלל.
מתי מוסיפים אותה ומה עושים איתה?

בתודה, ורוניקה.

קארין

היי ניקי, העגבניות צריכות להיות קלופות?

עדי

שלום ניקי,
בעלי מכין המון מטעמים שלך, וכל פעם הוא מקלל… 🙂
המרק הזה מדהים מדהים מדהים ומדהים.
שיהיה לך רק טוב ושנמשיך לבשל מתכונים שלך.
ערב טוב,
עדי

Dafdaf

היי ניקי,
בוקר טוב 🙂
פפריקה מרוקאית זה כמו פפריקה מעושנת?
תודה

ענת חיים

רציתי לשאול אם חייבים להשתמש בשמנת אני ממש לא אוהבת את השילוב…..תודה.

חני

אין לו טעם חזק של שום?

רעות כהן

היי ניקי,

רוצה להפוך את המרק לטבעוני, האם ניתן להחליף את השמנת במשהו או ללא שמנת כלל?

יום מקסים,
רעות