מרק שום ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניות

זה בדיוק המרק לימים כאלו, הוא כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, מרק חם קרמי מפנק ביותר!

מרכיבים:

2 בצלים
10 שיני שום
8 עגבניות
כפית סוכר
בטטה בינונית
ליטר וחצי מים
שמנת לבישול
כף פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן, לחצות את שיני השום ולהוסיף. לחתוך את הבטטה ולהוסיף.

2. לחתוך את העגבניות להוסיף לבצל יחד עם המים ולתבל לבשל כ 40 דקות לטחון ולהחזיר לסיר.

3. לבדוק טעמים להוסיף את השמנת.

הגשתי עם אצבעות שום קלועות ולביבות ירק

13430 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניות

מרק שום ועגבניותמרק שום ועגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

ענתי : “עוד הצלחה מסחררת.
הבן שלי בן שש לא מפסיק לשבח ואוכל עוד ועוד
תודה!!”

שבעה ומרוצה : “וואווווווו המרק הזה באמת היה משהו!!!!!!!!!
פשוט ללקק את הצלחת
כבר המלצתי לכל מי שיכולתי…
תודה רבה רבה”

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

תודה על התגובות המהירות את משהו…

תמר

פפריקה מרוקאית זה פפריקה חריפה או אדומה מתוקה?

תמר

הי ניקי אין על המתכונים שלך סוף…
רציתי לשאול האם קצפת צמחית תעשה את העבודה או שאני חייבת שמנת לבישול ואם כן אז אפשר לוותר על השמנת?

דורית

מצוין מתאים ליום חורף קר.
שמתי 6 עגבניות והיה טעים

רויטל

הי ניקי
האם אפשר קופסת עגבניות מרוסקות במקום עגבניות? 800 גרם יש בקופסא כזו

שבלול

עגבניות ירוקות ויחסית קשות מתאים כאן?

שגיא

היי ניקי. התגעגעתי.
נשמע קל וטעים.
שתי שאלות קצרות….
אפשר לטחון בסיר עם מקסר יד?
לכמה מנות מספיק?