מרק ארטישוק ירושלמי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ארטישוק ירושלמי

מרק ארטישוק ירושלמי

זה מרק שפשוט מתאהבים בו. אני מאוד אוהבת את הירושלמי כל מי שאוכל ממנו מתאהב בו יש לו טעם מעולה ואיזה מרק נפלא הכנתי איתו. טעימה אחר טעימה הוא מתחסל, מעולה!

4 מנות

מרכיבים:

9 ארטישוק ירושלמי גדולים
2 בצלים
3 שיני שום
בטטה בינונית
דלעת קטנה
שמנת לבישול
א. מרק
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות לכסות במים וקצת יותר להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולבשל כ 30 דקות או עד שהכל רך.

2. לטחון להחזיר לסיר להוסיף את השמנת.

5320 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי תודה על הכל. יש לי פה סנפרוסט קפוא של ארטישוק ירושלמי. האם אפשר להשתמש? אם אני רוצה לשים את כל החבילה להכפיל כמויות?

מעינה

הי ניקי,
האם את יודעת כמה זה במשקל 9 ארטישוק ירושלמי גדולים?
ובמה אפשר להחליף את השמנת לבישול בארוחה בשרית?
תודה על האתר המופלא!

איציק

הי ניקי

תודה על המתכונים הנפלאים.

האם ניתן להשתמש רק בתחתיות ארטישוק קפואים?

והאם ניתן להחליף את השמנת בחלב קוקוס?

שוב תודה רבה

שירן

היי ניקי , רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הדלעת בבטטה נוספת ? תודה

שרה

היי ניקי, זו הזדמנות להודות לך על האתר ועל המתכונים שמככבים אצלי בארוחות.
האם אפשר לוותר על השמנת מטעמי כשרות בארוחה בשרית?