


מרק ארטישוק ירושלמי
זה מרק שפשוט מתאהבים בו. אני מאוד אוהבת את הירושלמי כל מי שאוכל ממנו מתאהב בו יש לו טעם מעולה ואיזה מרק נפלא הכנתי איתו. טעימה אחר טעימה הוא מתחסל, מעולה!
4 מנות
מרכיבים:
9 ארטישוק ירושלמי גדולים
2 בצלים
3 שיני שום
בטטה בינונית
דלעת קטנה
שמנת לבישול
א. מרק
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לקוביות לטגן כמה דקות לכסות במים וקצת יותר להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולבשל כ 30 דקות או עד שהכל רך.
2. לטחון להחזיר לסיר להוסיף את השמנת.
21887 צפיות 3 צפיות היום
הי ניקי. קודם כל תודה ענקית על האתר. הוא בשימוש רבבב אצלנו בבית. השאלה שלי היא למה יש לטגן את הירקות אם מיד אחרי הטיגון מבשלים את הירקות וטוחנים אותם?
תטדה נעמי