מרק מינסטרונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה לי זה אומר דבר אחד ירקות כלומר הרבה ירקות בסיר אחד גדול, אני אוהבת מרקי ירקות. מבחינתי בחורף תנו לי שתי צלחות מלאות מרק ירקות ואני מאושרת. מרק ביתי קלאסי עשיר בדברים טובים ובמינימום עבודה. תשתמשו בירקות טריים ותתענגו על מרק נהדר ומנחם ליום חורפי.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול
2 קישואים
2 גזרים
2 תפוחי אדמה בינוניים
בטטה בינונית
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
ליטר וחצי מים
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

2 כוסות אטריות בינוניות / דקיקות

הכנות:

  1. 1. לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות, את הקישואים אין צורך לקלף רק לשטוף טוב, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 דקות תוך ערבוב.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ואת התבלינים, לבשל 40 דקות או עד שכל הירקות רכים.

*3. להוסיף שתי כוסות איטריות עבות / בינוניות + שתי כוסות מים ולבשל עד שהאטריות מוכנות.

99966 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק מינסטרונהמרק מינסטרונה

גולשים מכינים וממליצים:

מריה : “יצא סוף הדרך! תענוג מושלם במזג האויר הזה”

מורן : “הריח של הגשם שלח אותי ישירות אל האתר 🙂 וכמובן שיצא מרק מ ד ה י ם וטעים
תודה על עוד מתכון מנצח, בהחלט חיממת לנו את היום הראשון של הגשם”

מיכל : “הי ניקי.גשום בחוץ …גמר מאסטר שף ברקע ואני רעבה…זפזופ באפליקציה שלך והחלטתי ללכת על המרק הזה. יצא מעולה!!! לגמתי צלחת אחרי צלחת. מרק אליפות”

שלומית : “ניקי היקרה, ביום חורפי כזה את הראשונה שעולה לי לראש! מרק מינסטרונה אליפות! תודה ויום חמים”

חני : “ניקי תודה לך על המתכונים ודבר שני המרק יצא טעים אין מי שלא אכל אפילו הבררנים שלי אכלו עד תום”

חני : “ניקי המדהימה המרק יצא פשוט מושלם ללקק את האצבעות תודה”

מיכל :”הכנתי היום, יצא נהדר! תודה (-:”

רינת : “ניקי היקרה המרק פשוט מושלם אי אפשר להפסיק לאכול אותו”

אושרית : “כמו כל שאר המתכונים שלך,גם זה מרק מדהים!!!”

 

268
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

ניקי שלום.
אם אני מכינה את המרק היום למחר- לשבת, עדיף להוסיף את האטריות מחר? לבשל אותן מחר ולהוסיף אותן למרק עם המים שהן בושלו בהם? או להרתיח את המרק לפני שבת, להוסיף עוד מים ואז את האטריות? תודה רבה.

רבקי ר

איטריות דקיקות? או פסטה ? מה עדיף?(זה מה שיש)

איילת הורו

אפשר להוסיף שעועית לבנה ברוטב עגבניות? אם כן, כמה?

רינת

היי ניקי אין בטטה ואין קישוא,אבל יש גמבה אדומה וגזר ובצל ותפוח אדמה להוסיף גזר במקום בטטה?גמבה אדומה תתאים במקום קישוא?

תהילה

ערב טוב!
המרק הזה על האש, אין שבוע בלעדי האתר שלך..
הוא מוצלח מאד מניסיון, אבל לוקח לי המון זמן קילוף חיתוך וכו'[אני צריכה להכפיל כמויות ]
יש לך המלצה בשבילי למרק קל יותר ומהיר יותר שגם ילדים יאהבו[את זה הם מאד אוהבים!]?
תודה!

1 16 17 18