מרק מינסטרונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה לי זה אומר דבר אחד ירקות כלומר הרבה ירקות בסיר אחד גדול, אני אוהבת מרקי ירקות. מבחינתי בחורף תנו לי שתי צלחות מלאות מרק ירקות ואני מאושרת. מרק ביתי קלאסי עשיר בדברים טובים ובמינימום עבודה. תשתמשו בירקות טריים ותתענגו על מרק נהדר ומנחם ליום חורפי.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול
2 קישואים
2 גזרים
2 תפוחי אדמה בינוניים
בטטה בינונית
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
ליטר וחצי מים
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

2 כוסות אטריות בינוניות / דקיקות

הכנות:

  1. 1. לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות, את הקישואים אין צורך לקלף רק לשטוף טוב, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 דקות תוך ערבוב.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ואת התבלינים, לבשל 40 דקות או עד שכל הירקות רכים.

*3. להוסיף שתי כוסות איטריות עבות / בינוניות + שתי כוסות מים ולבשל עד שהאטריות מוכנות.

49039 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק מינסטרונהמרק מינסטרונה

גולשים מכינים וממליצים:

מריה : “יצא סוף הדרך! תענוג מושלם במזג האויר הזה”

מורן : “הריח של הגשם שלח אותי ישירות אל האתר 🙂 וכמובן שיצא מרק מ ד ה י ם וטעים
תודה על עוד מתכון מנצח, בהחלט חיממת לנו את היום הראשון של הגשם”

מיכל : “הי ניקי.גשום בחוץ …גמר מאסטר שף ברקע ואני רעבה…זפזופ באפליקציה שלך והחלטתי ללכת על המרק הזה. יצא מעולה!!! לגמתי צלחת אחרי צלחת. מרק אליפות”

שלומית : “ניקי היקרה, ביום חורפי כזה את הראשונה שעולה לי לראש! מרק מינסטרונה אליפות! תודה ויום חמים”

חני : “ניקי תודה לך על המתכונים ודבר שני המרק יצא טעים אין מי שלא אכל אפילו הבררנים שלי אכלו עד תום”

חני : “ניקי המדהימה המרק יצא פשוט מושלם ללקק את האצבעות תודה”

מיכל :”הכנתי היום, יצא נהדר! תודה (-:”

רינת : “ניקי היקרה המרק פשוט מושלם אי אפשר להפסיק לאכול אותו”

אושרית : “כמו כל שאר המתכונים שלך,גם זה מרק מדהים!!!”

 

231
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

הי ניקי,

המרק נראה מעולה, היום אנסה אותו.
לגבי האיטריות – האם מבשלים אותן בתוך המרק או שמבשלים בנפרד ואז מוסיפים למרק?

רינת

הי ניקי יקרה, בד”כ אני מכינה את המרק המושלם הזה עם פסטה צדפים קטנים. עכשיו אני רואה שאין. פתיתים שייך להוסיף? אנחנו אוכלים עכשיו והבנות יאכלו גם מחר. הפתיתים ישתו את הנוזלים? עדיף אטריות דקיקות? בינוניות?

1 14 15 16