יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מרקים מתכוני ירקות - צמחוני

מרק מינסטרונה

18 פברואר 2015
(Visited 68,868 times, 6 visits today)
מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה לי זה אומר דבר אחד ירקות כלומר הרבה ירקות בסיר אחד גדול, אני אוהבת מרקי ירקות. מבחינתי בחורף תנו לי שתי צלחות מלאות מרק ירקות ואני מאושרת. מרק ביתי קלאסי עשיר בדברים טובים ובמינימום עבודה. תשתמשו בירקות טריים ותתענגו על מרק נהדר ומנחם ליום חורפי.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול
2 קישואים
2 גזרים
2 תפוחי אדמה בינוניים
בטטה בינונית
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
ליטר וחצי מים
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

2 כוסות אטריות בינוניות / דקיקות

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

  1. 1. לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות, את הקישואים אין צורך לקלף רק לשטוף טוב, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות כ 5 דקות תוך ערבוב.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ואת התבלינים, לבשל 40 דקות או עד שכל הירקות רכים.

*3. להוסיף שתי כוסות איטריות עבות / בינוניות + שתי כוסות מים ולבשל עד שהאטריות מוכנות.

מרק מינסטרונהמרק מינסטרונה

גולשים מכינים וממליצים:

מריה : “יצא סוף הדרך! תענוג מושלם במזג האויר הזה”

מורן : “הריח של הגשם שלח אותי ישירות אל האתר 🙂 וכמובן שיצא מרק מ ד ה י ם וטעים
תודה על עוד מתכון מנצח, בהחלט חיממת לנו את היום הראשון של הגשם”

מיכל : “הי ניקי.גשום בחוץ …גמר מאסטר שף ברקע ואני רעבה…זפזופ באפליקציה שלך והחלטתי ללכת על המרק הזה. יצא מעולה!!! לגמתי צלחת אחרי צלחת. מרק אליפות”

שלומית : “ניקי היקרה, ביום חורפי כזה את הראשונה שעולה לי לראש! מרק מינסטרונה אליפות! תודה ויום חמים”

חני : “ניקי תודה לך על המתכונים ודבר שני המרק יצא טעים אין מי שלא אכל אפילו הבררנים שלי אכלו עד תום”

חני : “ניקי המדהימה המרק יצא פשוט מושלם ללקק את האצבעות תודה”

מיכל :”הכנתי היום, יצא נהדר! תודה (-:”

רינת : “ניקי היקרה המרק פשוט מושלם אי אפשר להפסיק לאכול אותו”

אושרית : “כמו כל שאר המתכונים שלך,גם זה מרק מדהים!!!”

 

הרשם
עדכן
268 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שלום.
אם אני מכינה את המרק היום למחר- לשבת, עדיף להוסיף את האטריות מחר? לבשל אותן מחר ולהוסיף אותן למרק עם המים שהן בושלו בהם? או להרתיח את המרק לפני שבת, להוסיף עוד מים ואז את האטריות? תודה רבה.

איטריות דקיקות? או פסטה ? מה עדיף?(זה מה שיש)

אפשר להוסיף שעועית לבנה ברוטב עגבניות? אם כן, כמה?

היי ניקי אין בטטה ואין קישוא,אבל יש גמבה אדומה וגזר ובצל ותפוח אדמה להוסיף גזר במקום בטטה?גמבה אדומה תתאים במקום קישוא?

ערב טוב!
המרק הזה על האש, אין שבוע בלעדי האתר שלך..
הוא מוצלח מאד מניסיון, אבל לוקח לי המון זמן קילוף חיתוך וכו'[אני צריכה להכפיל כמויות ]
יש לך המלצה בשבילי למרק קל יותר ומהיר יותר שגם ילדים יאהבו[את זה הם מאד אוהבים!]?
תודה!

היי ניקי אין לי בטטה האם ניתן להמיר בגזר נוסף או לוותר?

היי רוצה לנסות להכין, האם אפשר לוותר על הבטטה ולהוסיף שעועית? אם כן יש לי שעועית מקופסא האם זה מתאים?