


מרק עגבניות וגריסים פרווה
אתם חושבים על מרק ומה עולה לכם לראש ? מרק עגבניות סמיך עשיר עם גריסים, כל ביס לקחת לאט ולהנות ממרק מושלם וחורפי.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 עגבניות
2 גזרים גדולים
בצל
2 שיני שום
תפוח אדמה בינוני
כף רוטב צ’ילי מתוק
ליטר מים וקצת יותר
שליש כוס גריסים
כפית סוכר
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את שאר המצרכים לטגן כמה דקות, להוסיף את אר המצרכים, להרתיח ולהנמיך לבינוני.
2. לבשל כ 40 דקות לטחון את המרק, אפשר להשאיר חתיכות מי שאוהב.
3. להחזיר לסיר לעוד דקה שתיים ולבדוק טעמים.
22406 צפיות 9 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
גולדי : “ממש מעולה, ניקי.
מתענגים עכשיו על כל כף מלאת טעמים משביעים…
תודה רבה!!”
אם אני רוצה להכין כמות קטנה יותר, להוריד בחצי כל דבר?
ניקי היקרה
וואוו איזה מרק
כל כך טעים!
לא להאמין שאין
בו שמנת
מודה לך מאוד
על מתכון מעולה!
שבת שלום❤
שבוע טוב ניקי, יש דרך לשלב עוף במרק הזה?
היי ניקי, לא לקלף את העגבניות?
הקליפה לא תפריע מבחינה מרקמית?
תודה
באיזה שלב מוסיפים את הגריסים?
האם לטחון גם אותם?
היי ניקי..אפשר עגבניות מרוסקות במקום עגבניות רגילות? ואם כן כמה?