מרק גריסים ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק גריסים ופטריות

מרק גריסים ופטריות

מתכון למרק גריסים קל וטעים במיוחד, סמיך עשיר שכל טעימה רק עושה חשק לקחת עוד טעימה. בחיים לא ראיתי סיר מרק שהתרוקן בכזאת מהירות שתבינו כמה שהמרק הזה טעים. המרק המושלם לימי החורף.

5 מנות

מרכיבים:

בצל
חבילת פטריות שמפיניון
2 שיני שום קצוצות
ליטר וחצי מים
גזר
3/4 כוס גריסי פנינה
כף פפריקה
שליש כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן כשתי דקות, תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. לקלף ולגרד את הגזר (גירוד גס בחורים גדולים) ולהוסיף לטיגון, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לסיר. להוסיף מים תבלינים ואת הגריסים.

*3. לבשל על אש בינונית כשעה.

כדאי לדעת ש…
אין צורך להשרות את הגריסים, ניתן להכין יום מראש

19991 צפיות 99 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “מרק נפלא. הבת שלי שהיא ממש אכלנית גרועה אמרה :”המרק הכי טעים בעולם” סוף סוף … תודה לך”

נימה : “אחד המרקים המככבים אצלי במטבח… מחמם משביע ואהוב!”

טליה : “מעולה!
אני קוראת לזה “תבשיל היולדות” שלי. כל יולדת שבא לי לפנק מביאה לה את המרק ותמיד מקבלת אלפי תודות. אז תודה לך ניקי”

דנה : “המרק מעולה!! אין ספק שאאמץ אותו לחורף הקרוב..”

143
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעה

אם אני מכינה עם פטריות משימורים, כמה צריך?
תודה רבה!

עינת מעיין

היי ניקי, בטעות הכנתי את המרק עם גריסים ולא גריסי פנינה….. הוא כבר חצי שעה על האש ופתאום קלטתי את הטעות… מה לעשות? אולי אפשר לתקן איכשהו? להוסיף משהו?

שוש

זה גריסים רגילים ניקי

שוש

ולבשל עם מכסה פתוח על אש נמוכה??

1 8 9 10