מרק ערמונים פרווה
לא תכננתי על מרק ערמונים אבל היה מבצע בסופר ובעלי שמאוד אוהב ערמונים קפץ על ההזדמנות וקנה לי. מזג האוויר שלח אותי למטבח להכין מרק ערמונים סמיך עשיר טעים ומשביע.
4 מנות
מרכיבים:
2 שקיות ערמונים בוואקום
בצל גדול
200 ג' דלעת
3 גזרים
4 שיני שום
בטטה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)
הכנות:
1.לחתוך את כל הירקות לקוביות גסות, לשים בסיר 4 – 5 כפות שמן לטגן כמה דקות מידי פעם לבחוש.
2. להוסיף את הערמונים לכסות במים וקצת יותר, לבשל עד שהכל רך בערך כ 40 דקות ולטחון.
3. להחזיר לסיר לעוד דקה, לבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
רינת : "מרק פצצה! טעים, בריא ומשביע. נגמר אחרי ארוחה אחת ומיד רצתי לקנות מצרכים להכין ביום שלמחרת."
אולה : "אחרי ארוחת הערב ואחרי שהקטנים נרדמו, חייבת לעדכן- וואו!!! המרקים שלך מעולים וזה מרק מושלם!! אין עלייך ניקי! תודה רבה על כל האוכל הטעים שאנחנו אוכלים רק בזכותך!"
רובי : "מרק מדהים! טעים כל כך וסמיך…
הכנתי אותו תוך כדי שאשתי אומרת לי שהיא לא בטוחה שהיא אוהבת ערמונים במרק…
יצא מדהים – התלהבות מלאה מהמרק.
הכנה מהירה וגם לא לקח הרבה זמן על האש. פשוט מדהים.
תודה!!!"
בטי : "תקשיבי…אין דברים כאלה❗❗פשוט אליפות…וכלום עבודה.חוסל…"
אמה : "המרק הזה טעים בטירוף!!! מרקם מדהים וטעם של עוד! אני ממש נהנית להכין את המתכונים שלך, שדרוג לכל המשפחה!!! תודה רבה ניקי!!!!♡♡♡"