מרק כרוב וגריסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק כרוב וגריסים

מרק כרוב וגריסים

מי ידע שכרוב יכול לצאת כל כך טעים במרק ? בזמנו התאהבתי במתכון הזה ואני מכינה אותו המון. הפעם התחשק לי להכין מרק כרוב עם גריסים וירקות, בקיצור ארוחה שלמה בסיר אחד.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
כרוב קטן
שן שום שמנמנה
3 תפוחי אדמה בינוניים
3 כפות גריסי פנינה
ליטר וחצי מים
10 עגבניות שרי
4 – 5 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית כורכום
רבע כפית חוויאג’
כף סילאן
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את כל הירקות לקוביות את הכרוב לקצוץ. לשים בסיר 4 – 5 כפות שמן להוסיף את התפוחי אדמה והבצל ולטגן כשתי דקות התפוחי אדמה מעט מזהיבים.

2. להוסיף את המים הגריסים והתבלינים ולבשל כ 15 דקות להוסיף את הכרוב והפטרוזיליה ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה. לבדוק טעמים.

מרקים נוספים

15020 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מנוחה : “ניקי יצא מושלם!!!
אחד המרקים הטובים”

תהילה : “היי ניקי, אתמול הכנתי לראשונה את המרק הזה ו.. נגמר. היום בצהריים הכנתי אותו שוב ו.. נגמר! ל5 תאמיני אבל עכשיו מבעבע לי סיר על הכיריים עם אותו המרק והילדים באים לבדוק כל רגע “אם המרק כבר מוכן..”
מה יש להגיד..
תודה! חיממת את ליבנו ממש עם המתכון הזה וזה כלל לא מובן מאליו!”

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
יונה פעמונה

הי ניקי
כמות המים מאוד קטנה, או שהכרוב שלי לא היה כל כך קטן…
אפשר להוסיף יותר מים?