


מרק תפוחי אדמה וקינואה
יש לכם חצי שעה ? מעולה זה כל מה שצריך בשביל להכין את המרק הטעים הזה. קל בריא וכל כך טעים. צריך עוד משהו ממרק ? כן לפחות 2 צלחות עכשיו על השולחן…
4 מנות
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
בצל חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
1/4 כרוב קצוץ
3 כפות קינואה
ליטר וחצי מים
כפית כורכום
מעט כמון
כפית רוטב סויה
כף סילאן
2 כפות א. מרק / מלח
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במי ברז.
2. לשים 4 – 5 כפות שמן בסיר ולחמם, להוסיף את הירקות (חוץ מהכרוב) ולטגן כמה דקות, להוסיף מים תבלינים, לבשל כמה דקות, להוסיף את הכרוב ולהמשיך לבשל כ 10 דקות.
3 להוסיף את הקינואה ולהמשיך לבשל כ 30 דקות נוספות.
24627 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אייל : “כרגיל… מ ע ו ל ה!”
היי ניקי, האם מתאים להוסיף פטרוזיליה?
אפשר לוותר על הכרוב?
היי ניקי מתכונים מדהימים !!!! כל מתכון שאני מכינה שלך יוצא יותר טעים מהקודםאשמח לדעת אם אפשר להשתמש בכוס חד פעמית ככוס מדידה ? וכמה כמון שמת במתכון?
מרק אליפות. טעים גם בקיץ. תודה ניקי.
מה אפשר במקום כרוב?
סלרי הולך?
המרק יצא מושלם, ממש ללקק את האצבעות
היי, תודה על האתר המעולה.. לצערי אחרי שכבר הכנתי את כל המרכיבים אני רואה שרואים רק חלק מהמתכון? מה צריך לעשות אחרי הקינואה??? תודה 🙂