מרק תפוחי אדמה וקינואה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תפוחי אדמה וקינואה

מרק תפוחי אדמה וקינואה

יש לכם חצי שעה ? מעולה זה כל מה שצריך בשביל להכין את המרק הטעים הזה. קל בריא וכל כך טעים. צריך עוד משהו ממרק ? כן לפחות 2 צלחות עכשיו על השולחן…

4  מנות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
בצל חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
1/4 כרוב קצוץ
3 כפות קינואה
ליטר וחצי מים
כפית כורכום
מעט כמון
כפית רוטב סויה
כף סילאן
2 כפות א. מרק / מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במי ברז.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן בסיר ולחמם, להוסיף את הירקות (חוץ מהכרוב) ולטגן כמה דקות, להוסיף מים תבלינים, לבשל כמה דקות, להוסיף את הכרוב ולהמשיך לבשל כ 10 דקות.

3 להוסיף את הקינואה ולהמשיך לבשל כ 30 דקות נוספות.

19619 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אייל : “כרגיל… מ ע ו ל ה!”

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
עופרי

מרק אליפות. טעים גם בקיץ. תודה ניקי.

עינת וייס

מה אפשר במקום כרוב?
סלרי הולך?

אריקה

המרק יצא מושלם, ממש ללקק את האצבעות

ענבל

היי, תודה על האתר המעולה.. לצערי אחרי שכבר הכנתי את כל המרכיבים אני רואה שרואים רק חלק מהמתכון? מה צריך לעשות אחרי הקינואה??? תודה 🙂