מרק תפוחי אדמה וקינואה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תפוחי אדמה וקינואה

מרק תפוחי אדמה וקינואה

יש לכם חצי שעה ? מעולה זה כל מה שצריך בשביל להכין את המרק הטעים הזה. קל בריא וכל כך טעים. צריך עוד משהו ממרק ? כן לפחות 2 צלחות עכשיו על השולחן…

4  מנות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
בצל חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
1/4 כרוב קצוץ
3 כפות קינואה
ליטר וחצי מים
כפית כורכום
מעט כמון
כפית רוטב סויה
כף סילאן
2 כפות א. מרק / מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במי ברז.

2. לשים 4 – 5 כפות שמן בסיר ולחמם, להוסיף את הירקות (חוץ מהכרוב) ולטגן כמה דקות, להוסיף מים תבלינים, לבשל כמה דקות, להוסיף את הכרוב ולהמשיך לבשל כ 10 דקות.

3 להוסיף את הקינואה ולהמשיך לבשל כ 30 דקות נוספות.

14194 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אייל : “כרגיל… מ ע ו ל ה!”

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת וייס

אפשר חסה במקום הכרוב או גזר?
תודה

אילנה

שלום ניקי,
האם אפשר להשתמש בקינואה אדומה?
ואם כן, צריך לשנות משהו באופן ההכנה?

מירי

אין לי כרוב, קריטי?

רחל

וואו פשוט אליפות המרק הזה, לגמרי יככב אצלנו החורף . תודה רבה

בל

טעים מאוד מאוד

חגית אברהמי

אפשר בורגול במקום קינואה?