מרק גרונות עם גריסי פנינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק גרונות עם גריסי פנינה

מרק גרונות עם גריסי פנינה

מרק גרונות עם גריסי פנינה, אין כמו גרונות בשר רך ממש מתפרק שכיף לאכול. תענוג לאכול את המרק ביס אחר ביס טעים. ממש ללקק ת’אצבעות כמה שווה!

מרכיבים:

גרון חתוך ל 4 – 5 חלקים
בצל גדול חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
3 גזרים חתוכים לקוביות
1/3 כוס גריסי פנינה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית פלפל שאטה טחון
2 ליטר מים
כפית סוכר
2 כפות א. מרק / או מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס


הכנות:

1. לשים בסיר כ 4 – 5 כפות שמן, להוסיף את הגרון ולטגן משני הצדדים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ולטגן  הזהבה קלה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כחצי שעה להוסיף את הגריסים ולהמשיך לבשל עוד כשעה להוסיף את הגזרים ולהמשיך לבשל כשעה פלוס או עד שהגרון רך.

13589 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “מעולה מעולה מעולה!
הכנו עם גרונות עוף כמות כפולה. התחסל!
תודה!!”


22
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

הי ניקי, האם אפשר לוותר על הגזרים במתכון?

נחמה

יצא מצוין!

טליה

ניקי תודה!
זה המרק האהוב עלי…
פשוט שלמות.

יונה

היי ניקי, לא ממש הבנתי, לבשל את המרק בסה״כ כשעתיים פלוס? חצי שעה מתבשל בלי הגריסים, שמוסיפים גריסים שעה נוספת ואחכ שמוסיפים גזר עוד שעה פלוס?ועוד שאלה, גריסים להשרות?תודה.