מרק גרונות עם גריסי פנינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק גרונות עם גריסי פנינה

מרק גרונות עם גריסי פנינה

מרק גרונות עם גריסי פנינה, אין כמו גרונות בשר רך ממש מתפרק שכיף לאכול. תענוג לאכול את המרק ביס אחר ביס טעים. ממש ללקק ת’אצבעות כמה שווה!

מרכיבים:

גרון חתוך ל 4 – 5 חלקים
בצל גדול חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
3 גזרים חתוכים לקוביות
1/3 כוס גריסי פנינה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית פלפל שאטה טחון
2 ליטר מים
כפית סוכר
2 כפות א. מרק / או מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לשים בסיר כ 4 – 5 כפות שמן, להוסיף את הגרון ולטגן משני הצדדים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ולטגן  הזהבה קלה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כחצי שעה להוסיף את הגריסים ולהמשיך לבשל עוד כשעה להוסיף את הגזרים ולהמשיך לבשל כשעה פלוס או עד שהגרון רך.

18694 צפיות 104 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “מעולה מעולה מעולה!
הכנו עם גרונות עוף כמות כפולה. התחסל!
תודה!!”

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית לילך

ניקי יקרה הצילו! המרק כבר על האש ואין לי רסק עגבניות מה אפשר להוסיף במקום?? אודה לתשובה מהירה

איילת:)

אפשר בסיר לחץ?

אהובה

הי ניקי
לא יודעת מה זה פלפל שאטה
מה אפשר במקום ?

סופר דליה

עם גרונות הודו.
מכינה בסיר לחץ.
הכל ביחד כשעה.
יוצא תמיד נפלא.
תודה

אהובה

הי ניקי
מה ההבדל בין גריסים רגילות לגריסי פנינה