מרק גרונות עם גריסי פנינה
מרק גרונות עם גריסי פנינה, אין כמו גרונות בשר רך ממש מתפרק שכיף לאכול. תענוג לאכול את המרק ביס אחר ביס טעים. ממש ללקק ת'אצבעות כמה שווה!
מרכיבים:
גרון חתוך ל 4 – 5 חלקים
בצל גדול חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
3 גזרים חתוכים לקוביות
1/3 כוס גריסי פנינה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית פלפל שאטה טחון
2 ליטר מים
כפית סוכר
2 כפות א. מרק / או מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לשים בסיר כ 4 – 5 כפות שמן, להוסיף את הגרון ולטגן משני הצדדים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ולטגן הזהבה קלה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.
2. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כחצי שעה להוסיף את הגריסים ולהמשיך לבשל עוד כשעה להוסיף את הגזרים ולהמשיך לבשל כשעה פלוס או עד שהגרון רך.
גולשים מכינים וממליצים:
ענת : "מעולה מעולה מעולה!
הכנו עם גרונות עוף כמות כפולה. התחסל!
תודה!!"