יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מרקים

מרק גרונות עם גריסי פנינה

22 נובמבר 2016
(Visited 27,080 times, 14 visits today)
מרק גרונות עם גריסי פנינה

מרק גרונות עם גריסי פנינה

מרק גרונות עם גריסי פנינה, אין כמו גרונות בשר רך ממש מתפרק שכיף לאכול. תענוג לאכול את המרק ביס אחר ביס טעים. ממש ללקק ת’אצבעות כמה שווה!

מרכיבים:

גרון חתוך ל 4 – 5 חלקים
בצל גדול חתוך לקוביות
שן שום שמנמנה
3 גזרים חתוכים לקוביות
1/3 כוס גריסי פנינה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית פלפל שאטה טחון
2 ליטר מים
כפית סוכר
2 כפות א. מרק / או מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

  • מרק בצל עם פטריות

    תנו לי לרדת על סיר מרק בצל וזה עדיין לא מספיק, איזה מרק כיפי במיוחד בתקופה הזאת. זה מתחיל כבר בטיגון הבצל הטיגון הסבלני הריח הנהדר של הבצל ואיזה זהוב הוא מקבל.
    קצת סבלנות בהתחלה ויוצא אחד המרקים הכי טעימים לאכול בחורף.
    הוספתי פטריות שמפיניון שיוסיפו טעם נוסף ופטריות הולך נהדר עם בצל,
    עזבו הכל ותכינו כיף של מרק יוצא יאמי!
    אני הכי אוהבת תוספות ושידרוגים אז למטה נתתי מספר תוספות שאפשר להוסיף שעוד יותר משדרגות את המרק בצל.
    אני אספר לכם סוד ? גיליתי שהמרק הרבה יותר טעים למחרת למי שרוצה להכין מראש.

    4 מנות

  • מרק עדשים ירוקות מהיר

    מרק מעולה בקלי קלות הכנה ואני ממש מתכוונת בקלי קלות.
    מרק עדשים בלי השרייה, רגע אני אכתוב את זה שוב  כי בטוח ישאלו אותי אין צורך להשרות את העדשים וזה כל הקסם במרק הזה.
    לקח לי 45 דקות להכין מרק עדשים ירוקות לא יאמן המרק יצא נהדר.
    הוספתי ירקות  כי עדשים וירקות הולך יופי ביחד ואיזה מרק יאמי יצא בדיוק למזג האוויר החורפי הקריר.
    תדמיינו לכם את המרק הנהדר הזה כשבחוץ גשום ותתחילו לחייך.
    אני מציעה שכבר תתחילו להרתיח את המים בשביל המרק…

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לשים בסיר כ 4 – 5 כפות שמן, להוסיף את הגרון ולטגן משני הצדדים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ולטגן  הזהבה קלה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כחצי שעה להוסיף את הגריסים ולהמשיך לבשל עוד כשעה להוסיף את הגזרים ולהמשיך לבשל כשעה פלוס או עד שהגרון רך.

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “מעולה מעולה מעולה!
הכנו עם גרונות עוף כמות כפולה. התחסל!
תודה!!”

הרשם
עדכן
50 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מרק מעולהההה! תודה רבה על מתכון מוצלח!

היי ניקי תודה על המתכון. כמה זמן בישול למרק הזה? הבנתי שחצי שעה ללא הגריסים, שעה עם הגריסים ועוד שעה עם הגזר? סה”כ 2 וחצי שעות?

לבשל עם מכסה סגור?

היי ניקי, לא מצאנו גרונות בסופר ואני כל כך אוהבת את המרק הזה! אפשר להכין עם שוקיים במקום? זה ייצא מוצלח?

אין לי גריסים. מה אפשר לשים במקום?אורז?

הי ניקי..רק היום נכנסתי לאתר שלך ..קניתי מוצרים לפני זה על למנת להכין את המרק עם הגרונות..אז אני אכין אותה עם המוצרים שכבר קניתי (כמו כל שנה רגילה להכין בעונה זו ) רוצה לדעת מה דעתך אליה. סלרי..דלורית..בטטה..גזר..גרעיני תירס..שום..פטרוזוליה..ובכפית פסטו שאני מכינה בבית.(לטעם)..וכמעט בסוף הבישול כף אחד או שתיים משיבולת שועל להכנה מהירה.kuaker..לתת לו סמיך מסויימת ומסביע ..תודה שקיבלת אותי..ממתינה את תשובתך..ומעל הכל..שאפו על האתר הכל כך חשוב שלך..בהצלחה בהמשך !!!

ניקי יקרה הצילו! המרק כבר על האש ואין לי רסק עגבניות מה אפשר להוסיף במקום?? אודה לתשובה מהירה