מרק סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק סיני

מרק סיני

אני אוהבת מרקים ואני אפילו מכינה בקיץ אם מתחשק לי. מה שהכי כיף במרק הזה שהוא יכול לשמש כארוחה שלמה המון ירקות טובים. רק שתדעו כרוב במרק זה אחלה של דבר.
בדרך כלל שתי קערות סוגרות את העניין ואני לא צריכה שום דבר נוסף.
תחשבו ירקות והרבה, כרוב, נבטים, פטריות הכל ביחד במרק אחד מתבשל, תדמיינו את הטעימה הראשונית כמה שהיא מלאה. בעצם אחרי מחשבה אולי מספיקה קערה מרק אחת.

מרכיבים:

3 כוסות כרוב קצוץ
2 גזרים
15 פטריות שמפיניון
פלפל אדום גדול
בצל
חצי כוס נבטים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
כפית קורנפלור
ליטר וחצי מים
כף רסק עגבניות
כפית פפריקה
2 כפיות גדושות סוכר
2 כפות א. מרק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הגזר לפרוסות, את הבצל והפלפל לחתוך לקוביות.

2. לשים בסיר 4 – 5 כפות שמן, להכניס את הירקות ולטגן כמה דקות מיד פעם לבחוש הירקות מזהיבים קלות.

3. לערבב חצי כוס מים וקורנפלור עד שהוא נמס לגמרי ולהוסיף לסיר, לפרוס את הפטריות דק ולהוסיף לירקות יחד עם הרסק, סויה, סוכר והתבלינים.

4. לבשל 45 דקות מכוסה חלקית אש בינונית – נמוכה,  להוסיף את הנבטים לבשל עוד 10 דקות ולבדוק טעמים.

22627 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק סינימרק סינימרק סיני

גולשים מכינים וממליצים:

הודיה : “הכנתי אתמול ויצא מדהים פשוט חוסל ברגע! תודה תודה! וטיפ קטן אני הוספתי 2 כפות של צי’לי מתוק וזה היה נהדר ממש.”

סיגל : “תודה על המתכון! יצא מעולה :)”

רחל : “מעשה שהיה כך היה.
הכנתי את המרק ולפני שטעמתי הייתי צריכה לצאת ובעלי בא לשמור על הילדים.
תנחשי מה ראיתי כשחזרתי? נכון… את קרקעית הסיר.
הוא טוען שזה היה מדהים.. לך תוכיח.”

אלינה : “שתדעי שאני מבשלת כמעט רק מהמתכונים שלך !
המתכונים שלך מעולים !
את אלופה -המרק יצא טעים בטירוף !”

יעל : “מרק פשוט מדהים! מאוד נהננו, מקורי וטעים.”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
Yasmin

היי אני לא משתמשת במרק עוף זה יהיה חסר ?

גל

היי ניקי, באיזה שלב צריך להוסיף את הכרוב? לא כתבת בשום מקום