מרק סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק סיני

מרק סיני

אני אוהבת מרקים ואני אפילו מכינה בקיץ אם מתחשק. מה שהכי כיף במרק זה שהוא יכול לשמש כארוחה שלמה, בדרך שתי קערות סוגרות את העניין. תחשבו ירקות והרבה, כרוב, נבטים, פטריות הכל ביחד במרק אחד מתבשל, תדמיינו את הטעימה הראשונית כמה שהיא מלאה. בעצם אחרי מחשבה אולי מספיקה קערה מרק אחת…

מרכיבים:

שליש כרוב קצוץ
2 גזרים חתוכים לפרוסות
חבילת פטריות שמפיניון
פלפל אדום חתוך לקוביות
בצל חצוי ופרוס דק
חופן נבטים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
כפית קורנפלור
ליטר וחצי מים
כף רסק עגבניות
כפית פפריקה
2 כפיות גדושות סוכר
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לשים בסיר 4 – 5 כפות שמן, לשים את הירקות ולטגן כמה דקות להוסיף מים רסק תבלינים.

2. לערבב קצת מים עם הקורנפלור ולהוסיף לסיר.

3. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לסיר, לבשל כ 45 דקות, להוסיף את הנבטים ולבשל עוד כ 10 דקות לבדוק טעמים.

10595 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק סיני

גולשים מכינים וממליצים:

הודיה : “הכנתי אתמול ויצא מדהים פשוט חוסל ברגע! תודה תודה! וטיפ קטן אני הוספתי 2 כפות של צי’לי מתוק וזה היה נהדר ממש.”

סיגל : “תודה על המתכון! יצא מעולה :)”

רחל : “מעשה שהיה כך היה.
הכנתי את המרק ולפני שטעמתי הייתי צריכה לצאת ובעלי בא לשמור על הילדים.
תנחשי מה ראיתי כשחזרתי? נכון… את קרקעית הסיר.
הוא טוען שזה היה מדהים.. לך תוכיח.”

אלינה : “שתדעי שאני מבשלת כמעט רק מהמתכונים שלך !
המתכונים שלך מעולים !
את אלופה -המרק יצא טעים בטירוף !”

יעל : “מרק פשוט מדהים! מאוד נהננו, מקורי וטעים.”


28
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילי

הי ניקי, אם אני משתמשת בכרוב משקית כמה לשים?

שירה

מה אפשר לשים במקום חומץ?

חיה

היי ניקי,
האם מדובר בגמבה אדומה, או בפלפל אדום חריף?

תמר

הי ניקי, אין לי פטריות טריות… לשים שימורים או לוותר?
תודה רבה!

ענת

אפשר לוותר על הנבטים?

רחל

היי ניקי,
האם אפשר לדעתך להקפיא את המרק?