מרק תירס מהיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תירס מהיר

מרק תירס מהיר

15 דקות והמרק הזה מוכן יכול להיות יותר טוב מזה ? המרק הזה מדהים ומה שיפה כאן שהוא כל כך פשוט והוא יוצא מאוד טעים עשיר וסמיך כל ביס מלא טעמים. לא תפסיקו להכין אותו הוא פשוט מרק מעולה.

4 מנות

מרכיבים:

קופסת תירס 550 ג’
(משקל נטו 335 ג’)
בצל גדול
2 גזרים
מים
כף גדושה קורנפלור
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להעביר את התירס למעבד מזון, את הקופסא הריקה למלא עד המחצית במים רותחים להוסיף את הקורנפלור לערבב עד שהקורנפלור נמס לגמרי להוסיף למעבד מזון (שם התירס ממתין זוכרים ?) לטחון טחינה גסה כלומר בפולסים שישארו חתיכות קטנות.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לגרד את הגזר, לחמם סיר עם שלוש כפות שמן להוסיף את הירקות לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.

*3. להוסיף את התירס שטחנו לסיר, למלא את קופסת התירס הריקה במים רותחים ולהוסיף לסיר, לתבל לשים על אש בינונית ולבשל 10 – 15 דקות.

41306 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק תירס מהירמרק תירס מהיר

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “המתכון פשוט קל וטעים.
ה”אכלנים” שלי פשוט טרפו הכל!!!”

דרור : “המרק
היה מדהים תודה”

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורנית

היי, אני השתמשתי התירס קפוא והכפלתי כמויות. בכמה כוסות מים מדובר בערך??

מינה

היי
חייבת לומר שהמרק טעיםםם ברמות!!
ומה שכיף זה שהוא כל כך קל להכנה! תוך כמה דקות כבר עמד סיר עם מרק על האש.

תודה ניקי, המתכונים שלך מככבים אצלי בבית..
כיף שאת קיימת♡

ויקטוריה

שלום, אני עברתי על התגובות ועל התהליך הכנה ולא הבנתי כמה מים צריך.. הבנתי שצריך למלא את הקופסאת שימורים במים אבל כמה מים?תודה!

עינב

אם אני משתמשת בגרעיני תירס (סנפרוסט) צריך להוסיף משהו ? תיבלון ?

מורני

היי, אפשר בלנדר ידני? אין לי מעבד מזון

איילת

שלום ניקי לא ממש הבנתי איך הפירוט של המתכון נכנס הוחינה ןברכיבים זה לא נמצא שם. לאיזו טחינה התכוונת ומה הכמות? תודה

שירן

עשיתי יצא פצצה.שתי הערות:אחת:כשמשתמשים בקופסת השימורים לזכור שזה ממתכת ולכן לא להחזיק ביד ולקבל כוויות כמו שאני קיבלתי.שנית:אני הוספתי ביצה חיה במזיגות עדינות תוך כדי בחישה…אפשרי גם קארי אדום חריף ואטריות אודן..פצצה.ניקי תודה על המתכון