מרק עגבניות עם וודקה
מרק עגבניות עם וודקה, הגיע הזמן למשהו קצת שונה מהרגיל, תדמיינו מרק עגבניות אבל עם טאצ' של וודקה, נשמע מסקרן נכון ? הוודקה מתנדפת ורק הארומה נשארת בתוך המרק….
4 – 5 מנות
מרכיבים:
6 עגבניות
בטטה גדולה
בצל גדול
2 שיני שום
שוט של וודקה
כפית סוכר
כפית גדושה קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לסמן איקס על כל עגבנייה ולבשל במים רותחים כ 5 דקות, לסנן לקלף ולחתוך לקוביות.
2. לחתוך את הבצל לקוביות, לשים בסיר 4 כפות שמן ולהוסיף את הבצל ואת השום לטגן כדקה, לקלף את הבטטה ולחתוך לקוביות.
3. להוסיף את העגבניות והבטטה לבצל לכסות במים ולבשל עד שהכל רך כ 40 דקות, לתבל תוך כדי.
4. לטחון גס ולהחזיר לסיר, לערבב חצי כוס מים וקמח ולהוסיף למרק, להוסיף את הוודקה ולבשל עוד כ 15 דקות. לבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
אסנת : "אחלה מרק.
עוד שנייה הסיר נגמר טעים אש"
תהילה : "חזרתי לעדכן….
יצא טעייים אני ובעלי גמרנו את כל הסיר…
תודה ניקי!"