מרק בורגול וירקות
מרק בורגול וירקות, אני אוהבת לאכול מרקים ובמיוחד מרקים סמיכים עם הרבה ירקות ועכשיו גם הוספתי בורגול פנימה. יצא טעים במיוחד, מרק מהסוג שכיף לאכול ואחרי שתי קערות לא צריך יותר לאכול כלום. נכון שהחיים טובים וטעימים ?
מרכיבים:
בצל בינוני
2 שיני שום
2 גזרים
בטטה בינונית
עגבנית חתוכה לקוביות
תפוח אדמה
3 כפות בורגול
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
כפית קמח
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים לא כולל הבורגול, לערבב חצי כוס מים + קמח עד שהכל נמס ולהוסיף לסיר.
2. לבשל כ 15 דקות להוסיף את הבורגול ולבשל עוד כ 40 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
אמנונית : "הכנתי…יצא טעים אש!!
תודה על עוד מתכון מעולה 🙂 אוהבת את המתכונים שלך מאוד"
מיכל : "יצא מעולה, הילדים טרפו! בזכות האפליקציה הנהדרת שלך אני מעזה לנסות והילדים נהנים מאוכל מגוון ובריא"
ליבנת : "וואוו! פשוט וואוו!!
אני לא אוכלת מרקים, אפילו לא מסוגלת לטעום… הכנתי למשפחתי ממש לפי המתכון. המשפחה עפה עליו וזללה הכל באותו הרגע. את אלופה! תודה"