מרק עגבניות עם ירקות
אני גדלתי על מרק עגבניות אפשר לומר שזה המרק שאני הכי אוהבת, המון ירקות טעם נהדר של עגבניות אני לא יכולה לומר לא למרק הזה הוא מככב אצלי בחורף. שתי קעריות והבטן מלאה. מרק בריא קל וטעים להכין ולהנות.
4 מנות
מרכיבים:
בצל גדול חתוך קטן
2 שיני שום קצוצות
5 עגבניות
דלורית קטנה חתוכה לקוביות
בטטה בינונית חתוכה לקוביות
זוקיני חתוך לקוביות
כף רסק עגבניות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה מרוקאית
מעט כורכום
כפית סוכר
ליטר וחצי מים מהברז
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)
הכנות:
1. לחלוט את העגבניות ולחתוך לקוביות, מי שלא יודע למה הכוונה מוזמן להיכנס לקישור יש הסבר מפורט כולל תמונות. נכון שזה נראה קל אחרי שרואים את התמונות ? מי שאין לו חשק / זמן שיוותר על השלב הזה.
2. לשים בסיר חם כ 4 – 5 כפות שמן, להוסיף את הירקות חוץ מהעגבניות ולטגן כמה דקות.
3. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח לבשל כשתי דקות להוסיף את העגבניות להנמיך קצת את האש לתבל ולבשל כ 50 דקות.
*4. לטעום ולתקן את התיבול.
כדאי לדעת ש…
אין בעיה להכין יום קודם זה רק עושה טוב למרק, במקום דלורית אפשר לשים 2 גזרים, המרק לא מתוק למרות שיש בו סוכר, נשמר במקרר כ 4 ימים.