מרק בשר לקוסקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק בשר לקוסקוס

מרק בשר לקוסקוס

מרק בשר לקוסקוס, מרק ללקק ת’אצבעות כמה שהוא טעים. ירקות עם בשר מעולה שאי אפשר להפסיק לאכול עד שהסיר מתרוקן, מעולה! אחד המרקים הכי טובים שיש סמיך ועשיר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ בשר צלי כתף לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
200 ג’ דלעת
בצל גדול חתוך לקוביות
בטטה
4 – 5 תפוח אדמה ירושלמי
2 ליטר מים
2 קישואים
כף רסק
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לשים בסיר חם כמה כפות שמן, לטגן את הבשר מכל הכיוונים.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולפזר מעל הבשר, לנער קצת להוסיף רסק תבלינים ומים, לבשל כשעתיים הבשר מתחיל להתרכך (לבדוק עם מזלג) לחתוך את הירקות להוסיף לבשר לבשל עד שהכל רך, לכסות ולהשאיר פתח.

3. שימו לב זה בישול ארוך חלק מהנוזלים מתאדים, להשגיח ולהוסיף מים במידה וצריך.

17191 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ” ניקי חייבת לספר שחגגנו היום יום הולדת לבן עם המון אורחים, הכנתי את המרק הנפלא הזה, ובעצמי הייתי בהלם מכמות המחמאות, אז תודה רבה רבה”


49
תגובות

  הרשם  
עדכן
בטי

היי
אני מכינה עכשיו את המרק והוספתי מים לאחר הוספת הבשר והבצל, הבשר הפריש הרבה נוזלים ויש כמו קצף
צריך להחליף את המים או שזה בסדר?

מרי

האם אפשר להשתמש בקוביות חזה עוף במקום בקר?

פז

הי ניקי, אפשר להוסיף גרגירי חומוס משקית (לאחר שאשרה אותם)?תודה

טליה

היי
האם אפשר להוסיף גרגירי חומוס? או שזה כבר יותר מדי?

אור

הכנתי פעם קודמת יצא מושלםם
עכשיו רוצה להכין שוב אבל עם שריר..זה אותו זמן בישול?

נועה

הי ניקי,
אפשר בלי דלעת?

אור

פשוט להכניס את הגרונןת מאוחר יותר או לקצר את זמן הבישול..מה אומרת?