מרק בשר לקוסקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק בשר לקוסקוס

מרק בשר לקוסקוס

מרק בשר לקוסקוס, מרק ללקק ת’אצבעות כמה שהוא טעים. ירקות עם בשר מעולה שאי אפשר להפסיק לאכול עד שהסיר מתרוקן, מעולה! אחד המרקים הכי טובים שיש סמיך ועשיר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ בשר צלי כתף לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
200 ג’ דלעת
בצל גדול חתוך לקוביות
בטטה
4 – 5 תפוח אדמה ירושלמי
2 ליטר מים
2 קישואים
כף רסק
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים בסיר חם כמה כפות שמן, לטגן את הבשר מכל הכיוונים.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולפזר מעל הבשר, לנער קצת להוסיף רסק תבלינים ומים, לבשל כשעתיים הבשר מתחיל להתרכך (לבדוק עם מזלג) לחתוך את הירקות להוסיף לבשר לבשל עד שהכל רך, לכסות ולהשאיר פתח.

3. שימו לב זה בישול ארוך חלק מהנוזלים מתאדים, להשגיח ולהוסיף מים במידה וצריך.

21525 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ” ניקי חייבת לספר שחגגנו היום יום הולדת לבן עם המון אורחים, הכנתי את המרק הנפלא הזה, ובעצמי הייתי בהלם מכמות המחמאות, אז תודה רבה רבה”

59
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

יצא פיגוז!
בול מתאים לסופש החורפי שנחת עלינו.

זוהר

ניקי , אשמח ממש לכמויות בתבלינים!

זוהר

כמה מלח אבקת מרק עוף ופלפל חייבת כמוית

יפעת

היי ניקי,
בשלב הראשוני שרק הבשר מתבשל שעתיים צריך להרתיח קודם ואז להנמיך את האש? יש צורך להשאיר פתח בסיר ? תודהה

ענת

היי ניקי
מתכוננת להכין את מרק הבשר ליום שישי
ובטוחה שיהיה מצוין כמו כל המתכונים שלך.
תודה לך ולילה טוב.