


מרק עגבניות וקינואה
מרק עגבניות וקינואה,מעולה מעולה! אחד המרקים הטובים והטעימים שהכנתי. רוצים להנות ממרק סמים ועשיר שכיף לאכול ? כזה שכל ביס עושה טוב ורק רוצים לאכול עוד. נהדר.
4 מנות
מרכיבים:
5 עגבניות גדולות חתוכות קטן
קישוא גדול חתוך לקוביות
סלרי בערך חצי כוס הכוונה לגזע
2 גזרים חתוכים לקוביות
כרישה חתוכה לקוביות
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כפות קינואה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (אם צריך)
הכנות:
1. לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את הבצלים, להוסיף את השום ולטגן כדקה שתיים.
2. להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש בינונית.
3. להשרות את הקינואה כ 30 דקות במי ברז ולסנן, להוסיף למרק להמשיך לבשל עוד כ 20 דקות מכוסה.
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : “הי ניקי, המרק משובח!! הנכדים אהבו מאד. מאמצת בחום!!”
רחלי : “טעים. טעים. טעים.”
היי ניקי היקרה
בטעות שמתי את הקינואה בשלב 2 עם המצרכים והמים בלי השרייה כמה זה קריטי?
אפשר להוסיף דלעת ?
הי ניקי! תודה רבה על כל המתכונים!
אם אין לי סלרי וכרישה זה בסדר להכין עם שאר הדברים?
המרק סופני !!! מכינה אותו בפעם שניה והוא פשוט טעים !
ניקי יקרה!
הכנתי אתמול את המרק. ממש טעים!
תודה רבה לך על המתכונים
הנהדרים!
היי ניקי,
האם ניתן להקפיא?