מרק עגבניות וקינואה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואה,מעולה מעולה! אחד המרקים הטובים והטעימים שהכנתי. רוצים להנות ממרק סמים ועשיר שכיף לאכול ? כזה שכל ביס  עושה טוב ורק רוצים לאכול עוד. נהדר.

4 מנות

מרכיבים:

5 עגבניות גדולות חתוכות קטן
קישוא גדול חתוך לקוביות
סלרי בערך חצי כוס הכוונה לגזע
2 גזרים חתוכים לקוביות
כרישה חתוכה לקוביות
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כפות קינואה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (אם צריך)

הכנות:

1. לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את הבצלים, להוסיף את השום ולטגן כדקה שתיים.

2. להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות

3. להשרות את הקינואה כ 30 דקות במי ברז ולסנן, להוסיף למרק להמשיך לבשל עוד כ 20 דקות מכוסה.

36226 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות וקינואהמרק עגבניות וקינואה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הי ניקי, המרק משובח!! הנכדים אהבו מאד. מאמצת בחום!!”

רחלי : “טעים. טעים. טעים.”

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

היי ניקי היקרה
בטעות שמתי את הקינואה בשלב 2 עם המצרכים והמים בלי השרייה כמה זה קריטי?
אפשר להוסיף דלעת ?

נתי

הי ניקי! תודה רבה על כל המתכונים!
אם אין לי סלרי וכרישה זה בסדר להכין עם שאר הדברים?

אני

המרק סופני !!! מכינה אותו בפעם שניה והוא פשוט טעים !

חגית כהן

ניקי יקרה!
הכנתי אתמול את המרק. ממש טעים!
תודה רבה לך על המתכונים
הנהדרים!

אסנת שני

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא?