מרק עגבניות וקינואה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואה,מעולה מעולה! אחד המרקים הטובים והטעימים שהכנתי. רוצים להנות ממרק סמים ועשיר שכיף לאכול ? כזה שכל ביס  עושה טוב ורק רוצים לאכול עוד. נהדר.

4 מנות

מרכיבים:

5 עגבניות גדולות
קישוא גדול חתוך לקוביות
סלרי בערך חצי כוס הכוונה לגזע
2 גזרים חתוכים לקוביות
כרישה חתוכה לקוביות
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כפות קינואה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (אם צריך)


הכנות:

1. לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את הבצלים, להוסיף את השום ולטגן כדקה שתיים.

2. להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש בינונית.

3. להשרות את הקינואה כ 30 דקות במי ברז ולסנן, להוסיף למרק להמשיך לבשל עוד כ 20 דקות מכוסה.

8166 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות וקינואהמרק עגבניות וקינואה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “הי ניקי, המרק משובח!! הנכדים אהבו מאד. מאמצת בחום!!”

רחלי : “טעים. טעים. טעים.”


12
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליה

אפשר לטחון בסוף?

בל

טעים מאוד מאוד

אורן

בשביל להכין מנה גדולה יותר, פשוט להכפיל כמויות?

איתי

הי ניקי,
בשלב 2 – כמה זמן בישול (לפני הקינואה)?

אמילי

לא רשמת מה לעשות עם העגבניות.
לחתוך קוביות?

עדה

תודה רבה על התגובה המהירה, אפשר להשתמש בעגבניות חתוכות מקופסאת שימורים?

עדה

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על כל המתכונים שלך, הם מצוינים
לגבי הקינואה אפשר לוותר או משהו אחר במקום?