מרק עגבניות וקינואה
מרק עגבניות וקינואה,מעולה מעולה! אחד המרקים הטובים והטעימים שהכנתי. רוצים להנות ממרק סמים ועשיר שכיף לאכול ? כזה שכל ביס עושה טוב ורק רוצים לאכול עוד. נהדר.
4 מנות
מרכיבים:
5 עגבניות גדולות חתוכות קטן
קישוא גדול חתוך לקוביות
סלרי בערך חצי כוס הכוונה לגזע
2 גזרים חתוכים לקוביות
כרישה חתוכה לקוביות
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כפות קינואה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (אם צריך)
הכנות:
1. לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את הבצלים, להוסיף את השום ולטגן כדקה שתיים.
2. להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות
3. להשרות את הקינואה כ 30 דקות במי ברז ולסנן, להוסיף למרק להמשיך לבשל עוד כ 20 דקות מכוסה.
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : "הי ניקי, המרק משובח!! הנכדים אהבו מאד. מאמצת בחום!!"
רחלי : "טעים. טעים. טעים."