מרק עדשים ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עדשים ואורז

מרק עדשים ואורז

מתכון למרק קטיפתי עם טעמים נהדרים, מרק בדיוק כמו שאמא מכינה ההכנה קלה והתוצאה נהדרת. המרק הזה ממלא את הבטן שתי קערות ולא צריך יותר לאכול כלום.

5 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כרישה
3/4 כוס עדשים כתומות
2 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום
3 כפות אורז
150 ג’ דלעת / שני גזרים
2 ליטר מים
כפית סוכר
1/3 כפית כמון
1/3 כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הבצל והכרישה (החלק הלבן) לקוביות קטנות, לשים בסיר 3 כפות שמן ולטגן את הבצל והכרישה עד שמתחיל להזהיב, תוך כדי לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון לעוד שתי דקות, תהנו מהריח הוא נהדר.

2. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות ולהוסיף יחד עם העדשים לתת ערבוב קל, להוסיף את המים, רסק, סוכר והתבלינים.

3. להנמיך את האש לבינונית בעבוע עדין לבשל 30 דקות, להוסיף את האורז ולבשל עוד 20 דקות.

64169 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנה שריקר

הכנתי היום גם שקשוקה אם ת. אדמה וגם מרק עדשים ואורז. היה טעיםם כל כך שלא נישאר… תודה על המתכונים הקלים והטעימים❤

אהרן יפה

באמת אחלה מרק.

מרק מעולה לערבים חורפיים

שלומית כהן

אפשר להכניס במקום עדשים קינואה??

חירות

חייב עדשים כתומות?

ליאת דרשן

אמלה ואבלה ניקי הייתי חייבת לחזור ולעדכן אותך שזה מרק מהסרטים הכנתי אותו יום אחרי יום מרב שהוא מוושלם, תודה ענקית על הכל איך הכל כתוב בפשטות ומובן אלופה

דנה

סליחה על הבורות אבל מה זה כרישה?
והאם זה חובה במרק?

1 4 5 6