מרק עדשים ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עדשים ואורז

מרק עדשים ואורז

מתכון למרק קטיפתי עם טעמים נהדרים, מרק בדיוק כמו שאמא מכינה ההכנה קלה והתוצאה נהדרת. המרק הזה ממלא את הבטן שתי קערות ולא צריך יותר לאכול כלום.

5 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כרישה
3/4 כוס עדשים כתומות
2 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום
3 כפות אורז
150 ג’ דלעת / שני גזרים
2 ליטר מים
כפית סוכר
1/3 כפית כמון
1/3 כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הבצל והכרישה (החלק הלבן) לקוביות קטנות, לשים במחבת 3 כפות שמן ולטגן את הבצל והכרישה עד שמתחיל להזהיב, תוך כדי לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון לעוד שתי דקות, תהנו מהריח הוא נהדר.

2. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות ולהוסיף יחד עם העדשים לתת ערבוב קל, להוסיף את המים, רסק, סוכר והתבלינים.

3. להנמיך את האש לבינונית בעבוע עדין לבשל 30 דקות, להוסיף את האורז ולבשל עוד 20 דקות.

10436 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

מתי זה עובר מהמחבת לסיר?

עדי

היי
צריך לכסות את הסיר?
מתאים להוסיף אפונה עדינה קפואה או חומוס שימורים?

מיכל

יש לי רק כוס של ליטר, גם כן להוסיף 3/4????? למה את לא כותבת בגרמים????

מיכל

מרוב שהיה לך מצחיק עם הבדיחה לגבי הריח, שכחת לכתוב איפה נותנים אירבוב קטן

עינת שחר

הי ניקי
אלופה את!
איזה מנת עוף אפשר להגיש עם? מה מתאים?

גיטי

שלום. אפשר לא לשים רסק עגבניות? זה יהיה טעים גם בלי זה?
תודה על כל המתכונים הנפלאים שלך!

יפית

היי ניקי, אפשר לשים במקום הגזר בטטה?