מרק עדשים ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עדשים ואורז

מרק עדשים ואורז

מתכון למרק קטיפתי עם טעמים נהדרים, מרק בדיוק כמו שאמא מכינה ההכנה קלה והתוצאה נהדרת. המרק הזה ממלא את הבטן שתי קערות ולא צריך יותר לאכול כלום.

5 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
כרישה
3/4 כוס עדשים כתומות
2 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום
3 כפות אורז
150 ג’ דלעת / שני גזרים
2 ליטר מים
כפית סוכר
1/3 כפית כמון
1/3 כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

  1. 1. לחתוך את הבצל והכרישה (החלק הלבן) לקוביות קטנות, לשים במחבת 3 כפות שמן ולטגן את הבצל והכרישה עד שמתחיל להזהיב, תוך כדי לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון לעוד שתי דקות, תהנו מהריח הוא נהדר.

2. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות ולהוסיף יחד עם העדשים לתת ערבוב קל, להוסיף את המים, רסק, סוכר והתבלינים.

3. להנמיך את האש לבינונית בעבוע עדין לבשל 30 דקות, להוסיף את האורז ולבשל עוד 20 דקות.

15526 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה

אם אני רוצה לעשות חצי כמות כמה עדשים אני צריכה לשים? כל המתכון להמיר בחצי?

שרי

מים רותחים?

תפארת

תודה רבה, המתכונים שלך תמיד מעולים!!!
את האורז מכניסים מבושל כבר?