כרוב מאודה עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב מאודה עם ירקות

כרוב מאודה עם ירקות

כרוב מאודה עם ירקות, הנה מתכון שבלב שקט אפשר לאכול ממנו והרבה . הכרוב נראה ירק פשוט כזה כבר עדיף להכין ממנו סלט, טעות! הוא יוצא נפלא על האש.
קצת רוטב ועוד ירקות מצטרפים ויש כאן תבשיל נהדר. תבשיל שבכיף אני אוכלת ממנו בלי לחשוש שמה הגזמתי ואולי כדאי להפסיק, טעים משביע, בריא ממלא את הבטן בעצם מה עוד צריך לבקש מאוכל ? יאללה בואו נעבור למתכון.

7 מנות

מרכיבים:

כרוב קטן קצוץ
תפוח אדמה חתוך קטן
כרישה חתוכה קטן
פלפל אדום גדול חתוך קטן
רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן לטגן כשתי דקות את תפוח האדמה, לקצוץ את הכרוב ולהוסיף להקפיץ מידי פעם אין צורך להוסיף שמן , להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ כ 10 דקות עד שהכל מתרכך.

2. להוסיף רסק סוכר ותבלינים לכסות במים קצת פחות ולבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב.

29311 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב מאודה עם ירקותכרוב מאודה עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

שיילו : “ניקי הכנתי את זה עכשיו.. וזה טעים סוףףף.. מעדן”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

היי ניקי

אוהבת מאוד את המתכונים באתר .

רוצה להכין את התבשיל השאלה אם אפשרי עגבניות מרוסקות (בקבוק קנוי) במקום רסק עגבניות ?
או עגבניות טריות רק הירק?
זה יצא גם טעים או שזה הכרחי פה?
ומשדהו נוסף
אני לא יודעת למה בכל פעם שמבשלת כרוב הכרוב יוצא במרקם שלא נעים לאכילה עם “חוטים סיביים ” של הכרוב גם רך מידי סמרטוטי יתר על המידה (ניסיתי לתאר כמה שאפשר )
איפה טעיתי? לדעתך?
למען האמת במקום שמן לבצל אני שמה מעט מים אולי יש קשר לזה או סיבה אחרת ?,

בתודה מראש ויום נפלא.

שרון

היי ניקי שבת שלום 🙂
כמה רסק עגבניות לשים?

אליסה

היי ניקי, יש לי בבית כרוב ודלעת, זה יתאים? או שאולי יש דרך אחרת לשלב בין שניהם?

Libby

הי אני ממש נהנית מכל המתכונים אחד אחד . רציתי לשאול מה לשים במקום תפוחי אדמה ואם אפשר לשים סוכרלוז במקום סוכר או שעדיף לא לשים כלום ?

מרינה

אפשר לבשל יום מראש?

Chaya

תודה בכל מקרה כבר מצאתי את התשובה בתגובות.

Chaya

איזה כמות של רסק עגבניות 100גר’ או יותר?