יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה תוספות

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

1 אוגוסט 2018
(Visited 102,533 times, 19 visits today)
פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

הפירה הזה משגע! המרקם שלו כל כך רך שזה כאילו הוספתי לו שמנת אבל לא באמת. קלאסי לארוחת צהריים ליד השניצל של הילדים לא תפסיקו לאכול או בעצם לטעום כל הדרך… לא לשכוח את הבצל המטוגן מעל, כמה שהפירה הזה טעים.

 

3 – 4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס מים (מהבישול של התפוחי אדמה)
כף שמן
כפית מלח

2 בצלים בינוניים

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כחצי שעה. אחת ל… לבדוק לוודא שיש מספיק נוזלים.

2. למעוך גס את תפוחי האדמה ולהעביר למעבד מזון יחד עם המים שמן והמלח, לטחון כדקה עד שהפירה רך קרמי וללא גושים. לבדוק טעמים.

3. להעביר לצלחת הגשה, למרוח יפה בסגנון צורת ההגשה של חומוס.

4. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לחצות את הבצל ולפרוס דק לטגן עד שהוא מזהיב – משחים, מידי פעם לערבב זה לוקח כמה דקות.

*5. לפזר בצל בנדיבות על הפירה.

Dairy-free mashed potatoes

לטרוף!

הוגש עם קציצות חזה עוף וירקות.

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “ניקי הפירה הזה פשוט מושלם! אי אפשר להפסיק לאכול. בעלי לא האמין לי שזה בלי חמאה!!”

הרשם
עדכן
73 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי על איזה להבה צריך לבשל את התפו”א?

ואווו יצא פצצה!!!

יש סירטון לפירה הזה ?

היי ניקי. אני מכינה את הפירה הזה עכשיו (יום שישי) רציתי לדעת אם זה יתקלקל עד שבת..

היי ניקי
אפשר לוותר על המעבד מזון?

יצא טעים מאד!!!
לא השתמשתי במעבד מזון אלא עם מזלג, תוך 5 דקות היתה עיסה נהדרת… מתכון מצויין

אני קוראת שלחלק יצא מרקי מדי ולחלק דביק, אז אולי תכתבי במדוייק כמה מים צריך לשים בסיר כדי שיצא מושלם..?