פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

הפירה הזה משגע! המרקם שלו כל כך רך שזה כאילו הוספתי לו שמנת אבל לא באמת. קלאסי לארוחת צהריים ליד השניצל של הילדים לא תפסיקו לאכול או בעצם לטעום כל הדרך… לא לשכוח את הבצל המטוגן מעל, כמה שהפירה הזה טעים.

 

3 – 4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס מים (מהבישול של התפוחי אדמה)
כף שמן
כפית מלח

2 בצלים בינוניים

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כחצי שעה. אחת ל… לבדוק לוודא שיש מספיק נוזלים.

2. למעוך גס את תפוחי האדמה ולהעביר למעבד מזון יחד עם המים שמן והמלח, לטחון כדקה עד שהפירה רך קרמי וללא גושים. לבדוק טעמים.

3. להעביר לצלחת הגשה, למרוח יפה בסגנון צורת ההגשה של חומוס.

4. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לחצות את הבצל ולפרוס דק לטגן עד שהוא מזהיב – משחים, מידי פעם לערבב זה לוקח כמה דקות.

*5. לפזר בצל בנדיבות על הפירה.

לטרוף!

הוגש עם קציצות חזה עוף וירקות.

27453 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “ניקי הפירה הזה פשוט מושלם! אי אפשר להפסיק לאכול. בעלי לא האמין לי שזה בלי חמאה!!”

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

הי ניקי, מתאים עם בלנדר מוט?

רון אשכנזי

מטורף. ניקי את פשוט מושלמת.

מרים

הפירה יצא לי במרקם של דבק 🙁
עשיתי בדיוק מה שכתוב בהוראות ולצערי זה לא עבד לי…

בועז

האם לכסות את הסיר או לא?

מאי עמר

ללא ספק, זה הפירה הכי מושלם שהכנתי א ב ר!!!!! אין מרקמים כאלה. פשוט מושלם. ❤️

קמילה טבע

חמותי לא האמינה שזה בלי חמאה… תוספת מושלמת !!! תודה ניקי

הדסה

ניקי יקרה, מתכון גאוני, אני כל כך אוהבת את זה שאצלך הכל שואף לפשטות והטעם רק משתפר, כיף!!!! התנדבתי לבשל לאישה בשמירת הריון והאתר שלך איתי לאורך כל הדרך:)) לכל אתגר מענה, אשרייך תודה רבה, חנוכה שמח