פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

הפירה הזה משגע! המרקם שלו כל כך רך שזה כאילו הוספתי לו שמנת אבל לא באמת. קלאסי לארוחת צהריים ליד השניצל של הילדים לא תפסיקו לאכול או בעצם לטעום כל הדרך… לא לשכוח את הבצל המטוגן מעל, כמה שהפירה הזה טעים.

 

3 – 4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס מים (מהבישול של התפוחי אדמה)
כף שמן
כפית מלח

2 בצלים בינוניים

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כחצי שעה. אחת ל… לבדוק לוודא שיש מספיק נוזלים.

2. למעוך גס את תפוחי האדמה ולהעביר למעבד מזון יחד עם המים שמן והמלח, לטחון כדקה עד שהפירה רך קרמי וללא גושים. לבדוק טעמים.

3. להעביר לצלחת הגשה, למרוח יפה בסגנון צורת ההגשה של חומוס.

4. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לחצות את הבצל ולפרוס דק לטגן עד שהוא מזהיב – משחים, מידי פעם לערבב זה לוקח כמה דקות.

*5. לפזר בצל בנדיבות על הפירה.

Dairy-free mashed potatoes

לטרוף!

הוגש עם קציצות חזה עוף וירקות.

39194 צפיות 62 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “ניקי הפירה הזה פשוט מושלם! אי אפשר להפסיק לאכול. בעלי לא האמין לי שזה בלי חמאה!!”

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכלי

תודה

מיכלי

ניקי
אם אני אכין את התפוחי אדמה היום ואטחן הכול מחר בצהריים?אני אשמור במקרר עד מחר.אני רוצה מאוד להכין להם והם חוזרים מורעבים וזה לוקח זמן..מה את אומרת?

אנה

חזרתי כדי להגיד שהיה טעים במיוחד(בפעם הבאה צריכה לעשות יותר מ5 תפוחי אדמה כי התחסל!)

יעל

אני מטגנת בהרבה שמן זית 3 בצלים גדולים, לקראת הזהבתם אני מוסיפה: :כורכום,פלפל שחור ומעט כמון.
ושופכת את התערובת החמה עם שמן הזית על תפוחי האדמה המבושלים. והמעוכים. מערבבת הכל, משפרת תיבול
והללוייה

שני

איזה שמן? קנולה או זית?

מורני

היי, אפשר במקום השמן לשים מרגרינה?