פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

הפירה הזה משגע! המרקם שלו כל כך רך שזה כאילו הוספתי לו שמנת אבל לא באמת. קלאסי לארוחת צהריים ליד השניצל של הילדים לא תפסיקו לאכול או בעצם לטעום כל הדרך… לא לשכוח את הבצל המטוגן מעל, כמה שהפירה הזה טעים.

 

3 – 4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס מים (מהבישול של התפוחי אדמה)
כף שמן
כפית מלח

2 בצלים בינוניים

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כחצי שעה. אחת ל… לבדוק לוודא שיש מספיק נוזלים.

2. למעוך גס את תפוחי האדמה ולהעביר למעבד מזון יחד עם המים שמן והמלח, לטחון כדקה עד שהפירה רך קרמי וללא גושים. לבדוק טעמים.

3. להעביר לצלחת הגשה, למרוח יפה בסגנון צורת ההגשה של חומוס.

4. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לחצות את הבצל ולפרוס דק לטגן עד שהוא מזהיב – משחים, מידי פעם לערבב זה לוקח כמה דקות.

*5. לפזר בצל בנדיבות על הפירה.

לטרוף!

הוגש עם קציצות חזה עוף וירקות.

9797 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “ניקי הפירה הזה פשוט מושלם! אי אפשר להפסיק לאכול. בעלי לא האמין לי שזה בלי חמאה!!”

13
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

להשתמש *בכל* המים של בישול תפוחי האדמה?
האם זה טעים גם אחריי כמה שעות הכנה?

אביבית

טחנתי עם בלנדר ידני
אמאלהההה כמה שזה טעים!!!!!

עדי שגיא

ניקי הפירה הזה פשוט מושלם! אי אפשר להפסיק לאכול. בעלי לא האמין לי שזה בלי חמאה!!

דנידין

היי ניקי, אני אף פעם לא מצליחה להכין פירה טוב באמת, תמיד יוצא לי יבש וגושי.. המתכון הזה נראה מוצלח מקווה שהוא יצליח לי
אם אין לי מעבד מזון אני יכול לעשות בבלנדר מוט?

ליבנת

היי ניקי, איך אפשר לעשות את זה בלי מעבד מזון? תודה

נופר

היי ניקי אפשר להוסיף חמאה? אם כן, מתי?