תפוחי אדמה כמו בחתונות הכי טעימים בעולם
כשאני נתקלת במתכון טוב שאני לא אחלוק איתכם ? ברור שכן. אתם מכירים את התפוחי אדמה שמגישים באירועים ? בעיקר בחתונות הם מאוד טעימים ותמיד מתחסלים והאורחים מבקשים למלא את הצלחת שוב ושוב היי גברת תשאירי משהו לאחרים.
יום אחד החלטתי לבקש את המתכון כי רציתי להכין אותם בבית ואפילו אני לא האמנתי כמה שהמתכון הזה פשוט שאלתי מספר פעמים בטוח זה כל הסיפור של התפוחי אדמה ? 5 – 10 דקות הכנה ולתנור לא נגעתי נתתי לתנור לעשות את שלו.
בינתיים הכנתי את החזה עוף החביב עליי שיהיה לילדים לצהריים יחד עם מטבוחה וסלט ירקות טרי, הריחות הביאו את רועי למטבח התפוחי אדמה בדיוק כשיצאו מהתנור זהובים ופריכים תפוחי אדמה מהממים! אחלה תוספת שבעולם.
3 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עבים
או תפוחי אדמה קטנים / בינויים חצויים
שליש כוס שמן קנולה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לחמם תנור ל 200 מעלות.
2. מרתיחים סיר עם מים מבשלים את תפוחי האדמה 5 דקות במים עם כפית מלח ומסננים.
3. מעבירים לקערה מוסיפים שמן ותבלינים ומערבבים טוב, מניחים נייר אפייה בתבנית ומסדרים את תפוחי אחד ליד השני ואופים כ 45 דקות.
רגע! לאכול לאט שלא יגמר מהר:)
מעולה!
חזה עוף ב 10 דקות הכנה, בתאבון
גולשים מכינים וממליצים:
גיטה : "פשוט מושלם! התחבל תוך כמה דקות. וזה הרבה יותר טעים משל החתונות.
תודה רבה!!"