תפוחי אדמה פריכים בשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה פריכים בשום

יש מתכונים שמהביס הראשון אני מתאהבת, תסכימו איתי שאין כמו תפוחי אדמה אפויים זאת אחת התוספות הכי טעימות שיש.
המתכון הזה יותר מטעים הוא מדהים! תפוחי אדמה אפויים עם פטרוזיליה שום ושמן זית טעמים נהדרים שקשה לעמוד בפניהם לא הפסקתי לטעום.
הגשתי אותם עם מטבל שמנת איזה שדרוג מטורף, יצא מושלם הגשתי אותם בארוחת ערב ונישנשנו אותם בכיף מול המירוץ למיליון.
אוכל טוב מול תוכנית טלוויזיה טובה שלא נאמר אפילו ממכרת, איזה כיף שיש את התוכנית הזאת  פעמיים בשבוע 🙂
תפוחי אדמה פריכים זהובים וממכרים בטירוף תתכוננו להתאהב.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה קטנים – בינוניים
4 – 5 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות שום כתוש
חצי כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, להרתיח מים לבשל את תפוחי האדמה 10 דקות מכוסים. התפוחי אדמה אמורים להיות מעט רכים אם הם גדולים יותר לבשל יותר זמן, החשוב להוריד בזמן מהאש ולא לבשל אותם לפירה.

2. להמתין שתי דקות ולסדר את תפוחי האדמה בתבנית, לתת מעיכה בעדינות לכל תפוח אדמה עם המועך פירה.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות.

4. לערבב שמן זית, שום כתוש ופטרוזיליה, לשים כפית מהתערובת על כל תפוח אדמה, לפזר מלח ופלפל שחור גרוס.

5. לאפות כ 40 דקות.

Crispy Garlicky Smashed Potatoes

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין באותו שמגישים, אפשר להכין תפוחי אדמה בלבד, הגשתי עם מטבל שמנת.

7169 צפיות 100 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה פריכים בשוםתפוחי אדמה פריכים בשוםתפוחי אדמה פריכים בשום

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
אמן

ניקיל’ה להפציץ את כפתור הלייק(-:

אביבה

במה אפשר למעוך חוץ ממועך?(אין לי)

צופיה

תודה על המתכונים ניקי! האם חובה לבשל את התפו’א לפני? אם אני מכינה היום ומגישה בשבת (על הפלטה) זה יהיה הרבה פחות טעים או שזה אפשרי?

מוריה

אופס… שכחתי לקלף את תפוחי האדמה… זה יהיה טעים גם בקליפה?

נטלי

שלום ניקי, האם סוג התפוח אדמה משנה? אדום/לבן?

סיגל

הכנתי יום אחרי יום. מושלם