תפוחי אדמה שרופים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה שרופים

טעים טעים! זאת אחת מהתוספות שאני הכי אוהבת להכין. תפוחי אדמה זהובים, רכים ופריכים והכי כיף שאין כאן הרבה שמן והתפוחי אדמה יוצאים נהדר.
את רוב ההכנה אפשר לעשות מראש מה שבכלל מקל על ההכנה.
מתכון מעלף לתפוחי אדמה נהדרים והכי חשוב לא הרבה שמן.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח

זהו ? כן זהו

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות.

2. להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות  מכוסה ולהשאיר מכוסה שעה נוספת, אם מישהו לחוץ אפשר להמתין חצי שעה אחרי רק לוודא שתפוחי האדמה רכים.

3. לסנן את התפוחי אדמה ולהשאיר במסננת עד שהם מתקררים לגמרי.

*4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש.

Pan-Fried Potatoes

49965 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה שרופיםתפוחי אדמה שרופים תפוחי אדמה שרופים

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל,

אחד המתכונים!!!!!
ניקי, שיחקת אותה!
תודה רבה רבה!!
יצא אש!

שיילו

הי ניקי.. היה לך פעם מתכון שנקרא תפוחי אדמה של בעלי. שהיה ממש מוצלח.. לא מוצאת אותו עכשיו.. הוא קיים? תודה

יהלי

היי ניקי היקרה!
בכל שבת (וכמובן המון גם בחול..) אני מכינה כמה וכמה דברים שלך וכמובן שאת שם דבר במשפחתינו. רק רציתי לומר תודה! ושאנחנו יותר מנהנים ואת ממש לימדת אותי לבשל(: האם יש לך- חיפשתי ולא מצאתי. איזה שהיא קטגוריה של תפריט שבת מומלץ או משהו כזה????
ושוב תודה!!!