תפוחי אדמה שרופים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה שרופים

טעים טעים! זאת אחת מהתוספות שאני הכי אוהבת להכין. תפוחי אדמה זהובים, רכים ופריכים והכי כיף שאין כאן הרבה שמן והתפוחי אדמה יוצאים נהדר.
את רוב ההכנה אפשר לעשות מראש מה שבכלל מקל על ההכנה.
מתכון מעלף לתפוחי אדמה נהדרים והכי חשוב לא הרבה שמן.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח

זהו ? כן זהו

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות.

2. להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות  מכוסה ולהשאיר מכוסה שעה נוספת, אם מישהו לחוץ אפשר להמתין חצי שעה אחרי רק לוודא שתפוחי האדמה רכים.

3. לסנן את התפוחי אדמה ולהשאיר במסננת עד שהם מתקררים לגמרי.

*4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש.

Pan-Fried Potatoes

6602 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה שרופיםתפוחי אדמה שרופים תפוחי אדמה שרופים

15
תגובות

  הרשם  
עדכן
מלי

כך אני עושה תמיד וסופג פחות שמן
אפשרי גם בתנור יאמי בשתי הצורות.
וחשוב לא לבשל רך לפירה.

דניאל שרון

מעולה !
אגב, יש לומר :תפו”א צרובים .(ולא חלילה שרופים.)

שלומית

הכנתי היום לארוחת צהריים ויצא מושלם וטעים!!!!

גילי

היי, אשמח להבהרה לגבי אופן הבישול:
להרתיח, לכסות ולבשל 10 דקות, ואז לכבות ולהשאיר שעה מכוסה אבל בלי לבשל??
לא הבנתי מה ההבדל בין מה שקורה בעשר דקות ומה שקורה במשך השעה

רותי

אפשר….במקום לטגן
לתבל בשום…עשבי תיבול מלח פלפל ולשלוח לתנור
טעיםםםם

סגלית

היי ניקי…נעזרת באתר שלך המון..את אלופה!
אם אני אוהבת קצת יותר מתובלן..מה כדאי להוסיף לתפוחי האדמה והאם בשלב הטיגון או הבישול?

נופא

לא הבנתי מה מיוחד פה? אמנם נראה טעים , אבל זה כמו להכין צ’יפס ,רק עם בישול מקדים? זה הרעיון?