

תפוחי אדמה שרופים
טעים טעים! זאת אחת מהתוספות שאני הכי אוהבת להכין. תפוחי אדמה זהובים, רכים ופריכים והכי כיף שאין כאן הרבה שמן והתפוחי אדמה יוצאים נהדר.
את רוב ההכנה אפשר לעשות מראש מה שבכלל מקל על ההכנה.
מתכון מעלף לתפוחי אדמה נהדרים והכי חשוב לא הרבה שמן.
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח
זהו ? כן זהו
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות.
2. להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות מכוסה ולהשאיר מכוסה שעה נוספת, אם מישהו לחוץ אפשר להמתין חצי שעה אחרי רק לוודא שתפוחי האדמה רכים.
3. לסנן את התפוחי אדמה ולהשאיר במסננת עד שהם מתקררים לגמרי.
*4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש.
43169 צפיות 17 צפיות היום
מעולה פשוט מעולה
מושלםםםםםםם
היי
עם איזה תוספת פרווה ממליצה להגיש?
הי ניקי,
מבשלים 10 דקות, ואחכ משאירים בתוך הסיר כשהאש כבויה? אם כן, אפשר להשאיר גם יותר משעה?
תודה!
הכנתי מוקפץ מושלם שלך, מכינה עכשיו את זה..
ממש לחוצה בזמן..
אפשר לבשל 15 דק וישר לטגן?
או אפשרות אחרת שתיקח פחות זמן??
תודה ניקי, יא מלכה
הי ניקי יקרה, הבן שלי לא אוהב תפו”א אבל כן אוהב צ’יפס. אפשר לחתוך את התפו”א לרצועות צ’יפס?
תודה ניקי המדהימה על המתכונים המצוינים וההוראות המדויקות. שאלה- אפשר לבשל התפ”א יום לפני ולשמור במקרר ולטגן רק למחרת?