ירקות בנוסח סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות בנוסח סיני

ירקות בנוסח סיני

ירקות בנוסח סיני, אני אוהבת תבשילי ירקות, זאת בדרך כלל מנה גדולה עם המון ירקות צבעונית נראית טוב שמסתכלים עושה חשק לאכול. בקיצור גם מי שלא מתלהב מירק ספציפי יש עוד מספיק ירקות שאפשר לאכול.
מכיוון שאני דואגת למנה גדולה לפעמים ואני אומר את זה בשקט (בעלי לא תמיד מסכים איתי) המנה הבשרית קצת מיותרת הירקות כל כך טעימים וממלאים שאפשר לאכול חופשי כמה שרוצים, חוץ מזה ירקות זה בריא ותמיד טוב לאכול כמה שיותר.

מרכיבים:

2 גזרים חתוכים למקלות
2 פלפלים אדומים חתוכים למקלות
2 פלפלים צהובים חתוכים למקלות
2 זוקיני צהוב חתוכים למקלות
ראש ברוקולי חתוך לפרחים
בצל בינוני חתוך לרבעים ופרוס
כף סילאן
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחלוט את הברוקולי כ 5 – 6 דקות במים רותחים ולסנן.

2. במחבת חמה לטגן את הגזר כשלוש דקות להוסיף את הפלפלים ולטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף את הבצל טיגון של שתיים שלוש דקות ולהוסיף את הקישואים לטגן כשתי דקות בסוף להוסיף את פרחי הברוקולי.

3. לטגן עד שכל הירקות מתרככים לתבל להוסיף סילאן ולהוריד מהאש.

4708 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מאנדיי : יצא טעים (-: תודה


53
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

כרוב ישתלב פה טוב?.. אין לי ברוקולי