ארטישוק ירושלמי עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים,  הוא פה ראיתי אותו !! הוא הגיע וזה חובה אל תוותרו על הירק המופלא הזה
הוא שווה ברמות על הוא משדרג כל תבשיל בצורה שקשה להאמין.  ולמי ששואל כן אני מתכוונת לירק המכוער הזה שממבט ראשון נראה לא משהו אבל בטעימה ראשונה מתאהבים ♥ כמה חבל שהוא לא נמצא כל השנה…

מרכיבים:

בצל גדול
10 ארטישוק ירושלמי (בינוניים) חתוכים לקוביות
בטטה דקה מאורכת
קופסת זיתים חרוזית פרוסים
2 כפות פפריקה
כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הירושלמי כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לחלוט את הזיתים כ 3 פעמים במים רותחים כל פעם 15 דקות ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לחצי ולפרוס לטגן עד שמזהיב. לפרוס את הבטטה לפרוסות ולהוסיף יחד עם הירושלמי לבצל לטגן כדקה ולהוסיף את הזיתים לתבל להוסיף כ 2 – 3 כוסות מים ולבשל כ30 דקות או עד שהכל רך.

10682 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
שולי ס

ניקי יקרה, האתר שלך נפלא ומככב אצלנו במטבח!
שאלה: יש לי שקית ארטישוק ירושלמי קפוא. ניתן להשתמש בה במקום בטרי ואם כן ישנה אדפטציה למתכון? המון תודה וחג שמח!