ארטישוק ירושלמי עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים,  הוא פה ראיתי אותו !! הוא הגיע וזה חובה אל תוותרו על הירק המופלא הזה
הוא שווה ברמות על הוא משדרג כל תבשיל בצורה שקשה להאמין.  ולמי ששואל כן אני מתכוונת לירק המכוער הזה שממבט ראשון נראה לא משהו אבל בטעימה ראשונה מתאהבים ♥ כמה חבל שהוא לא נמצא כל השנה…

מרכיבים:

בצל גדול
10 ארטישוק ירושלמי (בינוניים) חתוכים לקוביות
בטטה דקה מאורכת
קופסת זיתים חרוזית פרוסים
2 כפות פפריקה
כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הירושלמי כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לחלוט את הזיתים כ 3 פעמים במים רותחים כל פעם 15 דקות ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לחצי ולפרוס לטגן עד שמזהיב. לפרוס את הבטטה לפרוסות ולהוסיף יחד עם הירושלמי לבצל לטגן כדקה ולהוסיף את הזיתים לתבל להוסיף כ 2 – 3 כוסות מים ולבשל כ30 דקות או עד שהכל רך.

5801 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

שלומי מצויין

בשבוע שעבר התוודעתי לאתרשלך והוקסמתי בערב הגיעו חברים לביקור לארוחת ערב וביקשו להכין פיצות וכמובן הכנתי את שבלולי הפיצה מהאתר ולא נשאר ולו אחד לרפואה והתשבולות לא אחרו להגיע תודה לך
האם יש לךמתכון לעוגיות מלוחות (כעכים עם שומשום)
המשך יום מקסים

הילה

הי ניקי,
האם מתאים כאן לבבות ארטישוק (הרגיל- זה עם העלים)?

אמא של טלי

היי ניקי בוקר טוב-
אני אלך היום לחפש את הארטישוק לפי התמונה מגוגל 🙂
לא אמורים לקלף אותו?

קטשופ

הי. איך חולטים?
וסליחה מראש על השאלה- איך נראה ארטישוק?
תודה

מילה

הי ניקי. איך מומלץ להגיש ארטישוק, חם או קר? תודה. מילה

תמר

ואי!זה נראה מה-זה טעים!! אנסה את זה ליום ששי.רעיון גאוני לחלוט את הארטישוק (בטח כדי להפחית את הגזים שהוא גורם) איך שלא יהיה זה ירק מעולה. אני הייתי מוסיפה קצת מיץ לימון בסוף.תודה ניקי.

אלירן

בוקר טוב ניקי קודם כול התבשיל ניראה טוב וטעים אבל אצלי בבית לא כול כך אוהבים את הארטישוק הירושלמי יש אפשרות לשדרג בתפוח אדמה תודה ויום מקסים איריס