יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני תוספות

צ'יפס חצילים טעים אש!

5 יולי 2022
(Visited 9,058 times, 17 visits today)

צ'יפס חצילים טעים אש!

איזה יאמי! אין כמו חצילים וזה לא משנה אם זה באפייה או בטיגון, אני מסוגלת לאכול רק את הצ'יפס חצילים ואני לא צריכה שום דבר ליד חוץ מטחינה וסלט ירקות אפילו אביב אכל ונהנה מכל ביס.
אנשים אין לכם מושג כמה שזה טעים זהוב ואיזו פריכות נהדרת בסרטון שומעים את הקראנץ זה לא חוקי אין דברים כאלה.
שישי צהריים תגישו עם סלטים שונים וזה הכי טעים בעולם כמה חבל שזה רק שני חצילים ולא יותר.
אני מאוהבת בחצילים ואחרי שתכינו אתם תתאהבו בצ'יפס חצילים מושלם.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

2 חצילים קטנים

כוס קמח

2 ביצים
כפית שום כתוש
כפית חרדל
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח

לציפוי:
2 כוסות פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

הכנות:

1. לחתוך כל חציל לשני חלקים לרוחב ולחתוך לפסים רחבים זה נראה כמו מקלות עבים

2. קערה אחת לשים קמח קערה שנייה לטרוף ביצים ותבלינים, קערה שלישית 2 כוסות פירורי לחם.

3. לטבול חצילים בקמח לצפות להעביר לביצים לטבול מכל הכיוונים ולצפות עם פירורי לחם, לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב יפה מכל הצדדים.

4. אפייה למי שלא רוצה לטגן:
לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את החצילים בתבנית עם נייר אפייה משומן יפה להזליף עליהם שמן לאפות כ 40 דקות באמצע להפוך את החצילים.

*אם מדובר בחציל גדול עדיף מאורך להשתמש רק בחציל אחד ולחלק לשלושה חלקים

צ'יפס חצילים צ'יפס חצילים צ'יפס חצילים

הרשם
עדכן
16 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות