תפוחי אדמה אפויים בתנור
אין ארוחה בלי תפוחי אדמה זאת התוספת המושלמת, חיפשתי להכין תוספת מהירה ושיהיה כמה שיותר פשוט לא הייתי בעניין להסתבך כי הרי הפשטות גוברת על הכל במיוחד כשצריך להכין אוכל מהיר.
הלכתי על תפוחי אדמה ורציתי שהם יכנסו כמה שיותר מהר לתנור הרי השעון דופק והצהריים בדרך.
פחות 10 דקות התבנית נכנסה לתנור זה פשוט מהיר וטעים ליד הבשר זה מושלם. חתכתי סלט ירקות ואפילו הכנתי סלט חצילים. איזה כיף של ארוחת צהריים בתאבון הייתי כאן.
4 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה
כפית מלח
תיבול:
1/3 כוס שמן
2 קוביות שום כתוש
כפית פפריקה מתוקה
כפית רוזמרין
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות גדולות, לבשל במים מומלחים כ 5 דקות לסנן ולתת להם להתקרר.
2. לחמם מחבת להוסיף את מצרכי התיבול לערבב כדקה ולהוסיף לתפוחי אדמה, לערבב טוב שהתיבול יצפה את כל התפוחי אדמה ולהעביר לתבנית.
3. לחמם תנור ל 200 מעלות לאפות כ 45 דקות.