פתיתים צהובים ב 10 דקות
הכי חיים קלים לא יאמן כמה שזה קל הכנה, פתיתים זה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר כשאין חשק להכין כלום.
10 דקות על האש וזה כל הסיפור כמה דקות מנוחה ומשם לשולחן.
שתבינו כבר היה לי חזה עוף אוטוטו מוכן עם ירקות ארגנתי סלט ירקות טרי והגשתי הכל ביחד.
לא צריך לשבור את הראש מה להכין ולהסתבך עם המון מצרכים, אוכל פשוט של בית ויש לי ארוחת צהריים לאביב מושלם 🙂
3 מנות
מרכיבים:
בצל חתוך קטן
2 כוסות פתיתים
2 כוסות מים רותחים
3/4 כפית כורכום
כפית וחצי מלח
3/4 כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לטגן את הבצל בשתי כפות שמן עד שהוא מזהיב להוסיף תבלינים ולערבב כדקה ביחד, להוסיף פתיתים מים לערבב ולהרתיח לכסות להנמיך את האש לבשל כ 10 דקות עד שהמים נספגים בפתיתים להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות נוספות.