נשנושי כרובית בתנור פריכים וממכרים
איזה כיף להכין דברים שאוהבים לאכול להכניס לתנור להגיע יותר מאוחר ויש תוספת מושלמת לארוחת צהריים.
אתם אוהבים פריכות ? לתת ביס ולהרגיש את הפריכות בפה ועוד אחד ועוד אחד, מזל שהכרובית גדולה.
בסך הכל כרובית אפויה לא משהו מסובך מידי יש לי רוטב מדהים שאני מכינה בדרך כלל עם כנפיים והפעם שידכתי אותו עם הכרובית ושלחתי לתנור. עם הכנפיים זה יוצא משגע ועם הכרובית לא פחות צבע נהדר זהוב ריח טוב לא צריך יותר מזה.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
כרובית גדולה
כפית מלח
2 כפות חומץ
כף גדושה קטשופ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כפית חרדל
2 כפות סילאן
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
הכנות:
1. להרתיח סיר להוסיף חומץ ומלח.
2. לפרק את הכרובית לפרחים קטנים להכניס לסיר לבשל 3 דקות ולסנן, להדליק תנור שיתחיל להתחמם ל 190 מעלות.
3. לערבב את מצרכי הרוטב לתבל את פרחי הכרובית לאפות כ 45 דקות.