


בורגול תבשיל כתום
בורגול תבשיל כתום חובה להחזיק אותו בבית אצלי הוא מונח ליד האורז, 15 דקות על השעון ויש תוספת נהדרת צבעונית משום מה הוא לא פופולארי כמו האורז מעניין למה, די להפליות תנו לו מקום של כבוד 🙂
הכנות:
1. לטגן את הבצל והגזר כ 5 דקות להוסיף את הבטטות שום ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות להוסיף בורגול מים ולתבל.
2. להרתיח לכסות להנמיך את האש ולבשל כ 15 דקות, להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
3. לערבב בעדינות עם מזלג ולהוסיף את הפטרוזיליה.
גולשים מכינים וממליצים:
שרה : ניקי יקרה אלפי תודות על המתכונים הנפלאים הברורים והקלים להכנה! השבת היו לי הרבה אורחים ורוב השבת עשיתי מתוך האתר-תודה!
ה”בורגול תבשיל כתום” יצא ממש טעים וגיוון (אני בד”כ עושה אותו אדום), ה”בשר צלי בקר פרוס” יצא מושלם טעים ורך חיסלו אותו (!!!), ה”בטטה עם פטריות ומייפל וסויה” היו להיט (עשיתי את זה פרווה מכיוון שרציתי לארוחה בשרית) וה”חטיפי פיצה” נחטפו!!! והסלטים ללקק את האצבעות: “חצילים קלויים עם עגבניות שום וטחינה” מוגש כ”כ יפה וכ”כ טעים (גם אורח שלא מתלהב מחצילים התלהב),”סלט חצילים מעולה” שהיה ממש מעולה, והסלט שנבלע כל פעם שאני מכינה זה ה”סלט עלי ביבי מיקס מעולה“. תודה רבה רבה כיף לגיוון עם המתכונים שלך כל פעם מחדש ולדעת מראש שזה בטוח יצא טעים…תודה רבה!
יוליה : “מדהים!!!”
יקירה
זה הבורגול הכי טעים שאכלנו !
וקל מאוד להכנה
כל המשפחה עברה וכל פעם “רק טעמה” מהסיר
עד שהתחסל
תודה רבה על מתכון מעולה !
איך חותכים את. הבטטות?
פטרוזליה חיה קצת מרתיעה אצלנו (לדים…)
האם יעזור להוסיף בשלב הבישול?
היי, אם אני מכינה כוס בורגול,כמה מים אני צריכה לשים?